бела памучна маичка најк (без градник....по дома си седев цел ден) едни пантолони три-четврти тегет и чорапчиња плави со цветчиња
Фармерки, маичка по долги црна со бела и портокалова трака, патики, и чанта црна со портокаловки апликации во вид на гранки од дрва
Црна свиленкаста маица со џепче на страна. Широка ама доле на половината стегната со мал ластик,и со тесни 3/4 ракави. Тесни фармерки,темни прошарани со флеки,и пантент на ногавиците.Прицврстени со тенко златно каишче. Чевли црни на пуна пета,затворени. Златни менѓуши и прстен. Ташна голема црна. И јагода на шлагу-чадор секако.
Бели патичиња адидас, црни хеланки до под колена, црна маичка кокта и зелена тренерка шушкавец со капа
Тегет блуза со некои светло сиви букви, фармерки (цевка), бели патики со темно розево, бело палтенце (му ги подвијав ракавите и многу убаво ми испадна) и розево-сребрен чадор.
Ваква дуксерка, сличен принт само мојава дуксерка беше светло кремава.. (моиве се пошироки горе кај глуждот, панталоните ми беа внатре) и вакво ѕвере само ваква боја, всушност, и дуксерката ми беше ваква боја, за нијанса по светла