ovaa nedela imam napad na lilavoto pa cela nedela nosam samo lilavo denes nosev bela maicka lilava karirana kosula teget farmerki i crno kozno
Денеска ништо... гола шетав Се шалам Цветло сини фармерки,црвена блузичка ,црно - сив ранец и црвени патики.
Темно жолти балетанки, темни фармерки, кошулче жолто раскопчано долго, кафеава ташна со дрвени рачки и целата наредена со дрвен кафеав накит... Баш бев пролетно расположена
До сега цел ден сум во пижами и маичка ама се се спремам за вечер да го испромовирам новото фустанче на црни чизмички и со црвени детали а појма немам каде ќе одам, важно знам што ќе носам
Свиииииит Јас пак денес носев: црвена маичка со принт, сина кончана блуза со три-четврти ракави, фармерки, црвен каиш, новите црвени обетки (поклон за роденденот), патики со црвено „Најк", БЕЛО палтенце, сино ранче и штосна шноличка како чешелче
Фармерки и лила тенко плетена блузичка,кафеаво палтенце и кратки кафеави чизмички...а за вечер незнам у шо да се наденам како што вели другарка ми..ах таа мака секој викенд цел шкав надвор
црни хеланки, бела со плава апликација ( девојка ) маичка по кратки но долга, плав качкет, бели бисерни обетки долги и бисерна алка, патичиња над глужд плави со бело, црна голема чанта и наметка
poveketo od denot go pominav vo treneki a vecerva se custvuva najubavo oblecena crni helanki niski cevli griavi tunika griava so aplikacija na devojka marama griava okolu vratot crebreni obetcinja plik cante griav i crno palto
sivi farmerki-pantaloni,visoki lakovani stikli,lakovana tasna,rozOva drec bluzicka so print na devojka,i siva kratka jaknicka so krznence vecerta ultra kratka suknjicka -texas,i rozova maica so gol grb,so monistricki , lakovani visoki cizmi i texas jaknicka D&G :roll:
Сношти бев расположена за комоција :roll: сиви хеланки, туничето тегет со сиво, сиви чевли, тегет обетчиња, не оти се познаваа во темница, ама ај, јас си ги знам сребрено сатче во вид на срце, косата во вис крената во пунџичка испозапната со куп сребрени шнолички оти ми е пократка па да стои иии...сива чантичка. Ама ништо од тоа не беше на мене толку долго ops: Ама детален опис,а? Ама ова за сношти, сега по тренерки, стандардно!
Денес сум си стандард... недела во пижами а вчера бев во сиво фустанче кратко со црно-сиви штиклички и црно тенко џемперче со високо врзана коса и црни алки и сива лакована чанта ама и на мене како кај Кате ништо долго не остана ops:
Од вечерва нема одење по кафичи, само палтенце до колена на нас, како во филм, и онака дечковциве не гледаат што носиш на тебе, туку за колку време можеш да се слечиш
ние толку си се спремаме.. дотеруваме од дома... па какви сме ,па што да облечеме па ова па она а тие ...срам да ги е
светли фармерки сината униформа за на училиште по куси ракави над неа црна отворена блуза црни патики
лилјаково џемперче, црни пантолони и црна јакна, бели патики и мала марама со повеќе бои од кои лилјаковата преовладува...и црна ташна