Загасито пурпурни и изузетно тесни панталони. Спојлер E ваква нешто слична боја.Овие малце подреч се. Под кремастото сако,бела маичка порабена со чипка на деколтето. Црн каиш и црна мала ташничка. Слични балетанчиња,моите се со црна машничка. И за крај...големи менѓуши,во боја на панталоните.
Шарено џемперче, кремасти панаталони вакви Спојлер маслинеста кожна јакна, кремасти балетанки и некоја чудна боја маслинесто-кафеава-крем ташна.
Кошулка со три-четврт ракавчиња целата шарена, со светло кафеави, темно кафеави и сиви нијанси, и коланче на половината, црни панталони со сиви линии, ниски кафеави чизмички, кремаво кафеава чанта, и кожна јакна. Нешто вака ко на сликава само со боиве што ги напишав
денес бев у атеље и со дечко ми се шЉакавме со бои така да тренерки и патики кои сеа се у машина...а ја бањата...пошо косата ми ги имаше сите бои
Бела кошула со ситни карнерчиња, пикната во црна сукња со фалти и рендер, бели дизајнирани хулахпки, црни штикли на платформа, виолетови висечки менѓуши со големи циркони и црн мантил.
Денес кежуал-црвена ролка, бело-кафеаво болеро, кафеав каиш, темно тегет (на се` иде ) фармерки, црни чизми и тажна, сиво палто.
Прво тренерките ,колку за низ дома. После црни панталони и црна плишана дуксерка со зелен ,крзнен елек со розов корен на крзненцето и циклама чантичка ,во комбинација со црни Walkmax патики. Вечерва носев сина долга кошула со црн каиш ,црно џакетче ,црни панталони ,кафеави чизмички ,кафеава чанта и црна плетена баретка.