Само што се вратив од проба. Се обидов да ја направам идентичнаста комбинација која ја носев, иако неможев да најдам исти парчиња па некои се слични...и плус додадов капутче кое би го носела на комбинацијава кога би било поладно....
Преку ден пижами (не бев во школо В.А. Дрен учам имавме патронат) и сега за искачање по обично фармерки, блузичка, дуксерче и јакна како за во парк
Хеланки,и се смрзнав!(сеа вечерва) Да си се пофалам,зошто уште сум си во умот јас во лето.. капут(барем ова е паметно) бело блузиче,со едно како наметка најверојатно му доаѓа.. и патичиња црни,а и бел шал
Вечерва носев бели пантолони, бела блуза, црни чевли, црно бели обетки и бисер, црно палто и црно-бела ташна. А дневна шема на кафенце носев фармерки, црна блуза, црни чизмички, црвено-црна марама и црвена ташничка и наочари за сонце (без нив никаде не одам)
Комбинацијата од денес И еден голем поздрав до Марама на која и недостигаа моите сликовити комбинации
за нашколо-црвени чизми,светли фармерки,кремова ролка,кремово палто. за по дома-тренерки црвени и влечалчиНа
Фармерки, бела, тесна маичка и врз неа бушав елек со колан на половината. Тако звани Ugg чизмици и некоја си кремаста нијанса на ташна.
Темни фармерки, карирана кошула (тегет, црвено, бело), црно џемперче, црвено каивче, тегет патики, црна кожна јакна, црна ташна.