За нашкола: Сина кончана блуза, уште една блуза подебела, фармерки, црвен каиш, црвени обетки, косата во пунџа, БЕЛО палтенце, БЕЛИ патики и сино ранче. А сега ќе излегувам со мајка ми, па носам: Розова туника, црна дебела блуза, црни хеланки, розови обетки, белегзија од сребро и лилава кожа и розова ташничка.
Фармерки, циклама маичка со 3/4 ракави, марама со интересен принт спортско јакниче и патичиња...спортски, од сабајле рано за на предавања и не мислам многу што да облечам...
бела кошула, сиво џемперче, бели патики,црни пантолони, црна јакна и црна ташна, бели обетки... црно - бел свет
Денес ... фармерки со црна ролка и црно-сив џемпер (ми беше ладно оти ) и сиви патики, за на школо. И тегет тренерки, за по дома. И за вечер, розовите пижамки
Црни фармерки, сива со розево дуксерка и белите патичиња со розево знакче. И така цел ден. Сега пижами
Црвено долго џемперче Две маички: една црна, една БЕЛА Фармерки Црвен каиш Црвени обетки Ланче со привезок знакот за мир Црвена марама БЕЛИ патики Црна ташна со знакот за мир Очила за сонце
Црни панталончиња, кариранка кошула - основата сива а линиите бело и црно, црно палтенце, црн лакован колан на кошулата црни лаковани чевли, карирана ташна каако шо ми е кошулата, сребрен прстен, сребрени обетки и сребрена белегзија И моментално сум во теренеркии
бледа фармерка (цевка) ,лила темно кошулче кежуал,...балетанки кремасто-лила, кремасто палтенце..лила венче и обетки висулки повторно лила
Розева широка маичка со лого Born to be wild Розеви 3/4 фармерки Бели патики Розева мала ташничка Розово-бели очила за сонце Косата врзана во репче високо на главата