Во пижами сум си сега. А после за на школо ке носам фармерки бели, блуза, марама кафена како на сликава, палто кафено и чизми кафени..
денес се чувствувам како космонаут,на мене има облека можеби 4кг и поарно да не почнувам со набројување што се има на мене
Од каде ја купи марамава?Со месеци ја барам и никаде не ја наоѓам по Скопјево... Денес, црни фармерки, сива ролка и сиви чизмички
Мојата униформа за на снег Туника -Zara Термо хеланки- Шутка Чизми- Legero Јакна со снегулки -Mona Шалче, капа, ракавици - Шутка Спортска ташна циклама боја - Gabol ...и може да врне снег колку сака.
Моментално носам маичка со мотор на неа! и нешто пишува на неа..незз што ..зелени фармерки .. јакна.! ..и патики
Носев црни цевка фармерки, црвена ролка и црна јакна. Моментално сум во сиви тренерки, ролка, елече и бањарка.
Денес носев и сеуште носам црни хеланки, сив дебел каиш со нитни, црно сива блуза и сиво тенко џемперче озгора незакопчано го носам, сиви чизми со штикла, едно долго ланче сребрено со црно, сребрениот саат кој не го вадам никакои то
Месо боја цефка панталони,тегет блуза со чипка,и сиви чизмички(исти како тие од timberland само сиви)