Денес не сум на факултет па така цел ден го поминав во пижами како и секој ден кога сум дома Инаку за до продавница носев црни тренерки и блуза со црни и сиви риги И нормално патики, бели
Пижами! Денеска сум ФРИ!!! Еве сега сватив дека сите пижами ми се варијација на розово! Следните ќе бидат црни или зелени-жими се!
Денес носев кремаста маичка со црно џемперче одозгора, кремасто кафена марама, Фармерки, црно ременче и кафени балетанки што ми направија страшни плускавци
Денес првин носев тегетно фустанче со бели цвеќиња (многу ситни) и црвени балетанки. А сега во домашна атмосфера сум во црни хеланки и кремов широк дуксер со натпис јунајтед..
На школо тексас фармерки, крем-сиво чизми, бела маичка и крем џемперче. А, и црна ташна за на школо. Сеа за шеткање носев црни чизми до глужд, кремави фармерки, црна ташничка мала, истата бела маичка и истот крем џемперче.
Виолетов тенок и така подолг џемпер сини хеланки сини чизмички до над глужд и светло виолетова блуза по кратки( малку пократка од џемперот)
Денес за на чаршија носев хеланки со шара на фармерки, блуза црно-бела и балетанки. Spoiler Сакав да прашам рано е за балетанки?
Нее бре какво рано јас денес на боса нога си ги носев знаеш колку убаво се осеќав како пеперутка ахахах
Сини(мастилова) боја панталони, кошула со цветен дизајн, рачен часовник, ланче, црна ташна и црни патики.
бебешко розова маичка со мини темно розово џемперче на раскопчување фармерки керм оксфордки обетки и алка бисерни, крем ремен, крем марама и спортско мантичче, темно кремаво
Жолта кошула по кратки Бел тенот џемпер со копчиња(ама јас го носев откопчан) Бели патики Светло сини тесни панталони