За во школо - Тексас кошулка со подвиткани ракави, панталони сини (светли) и балетанки - сино-розеви. И лилјаково палто (кадифе е). А сега низ дома црна со жолто блуза (како дуксер) и долен дел сиви тренерски. Ама, важно е дека и е комотно вака. И то је то.
Фармерки, црни балетанки, бела маичка со апликација и црна кожна јакна. За во теретана - адидас хеланки и маичка за фитнес (црни со зелени линии) и патики. Сега црни памучни хеланки, црна маичка, сив дуксер и шарени чорапчиња.
Бела маичка напред со некои шари у сите можни бои на светот, тексас фармерки, црн блузон, црната ташна и црни патики со розево нешто. Опуштено, спортско.
црна блуза црн елек фармерки и патки и црна ташна ... целата у црно изгледа до расположение и сега во пижами најубаво ми е
Пижами. На школо: Кафени фармерки, тегет блуза(кошула) со кафено и сиво, црни чизми и бела ташна. На гости: Темен тексас фармерки, темен тексас палто, бела маичка со нешто шарено напред и црни патики со розево. На утакмица: Тегет тренерки (ми се скинале малку напред и го криев тоа ), црна дуксерка, црно спортско елече и црните патики од погоре. Моментално сум во бањарка. После ќе облечам хеланки и долга маица за спиење.