Ова си се наоблекла на слоеви Се шалам. Се потсетив на себеси, пошто и јас често така правам. ___________________________________________________________________________________________________ Розева туника Розева блузичка Розеви 3/4 пантолони Бели балетанки Розеви обетчиња Розево - бели наочари Шарен ранец
Црна блуза Црно-бела марама Темно-сива сукња Бело коланче со црни точки Црни хулахопки Црвени старки Црвени обетки Црвена ташничка Очила за сонце _____________ Сега на местото од сукњата имам црвени карирани пижами.
Пошто цел ден се ашкав низ дома, си носам боксерици од бившиот сини, со мечиња, и маица со апликација I love me. Супер гардероба за лежење по кревет
Црни тренерки Розева маичка со 3/4 ракави Бели патики Црна ташна Црно и розево штипче во косата Розеви обетчиња It's a PUMA day!
цела ден сум дома и носам долни дел тренерки,горе една мајчка со капа и кратко спортско болеро исто со капа,и цел ден висам пред ком. :geek:
Црни тренерки Розева маичка На косата црно слабо венче и потоа врзана во странично опавче Бели патики Јакничка Сребрени обетки (пеперутки со винт) Црна ташна Чадор
Првпат дома да седам ама не да сум во тренерки Скоро цел ден си носев темни фармерки, лилава блуза, и дуксер тегет, накај црно од брат ми , ми беше ладно, и тоа мноооогу ладно, па и дебелки чорапчиња, влечки за по дома.
Скоро исто како вчера, само што косата ми беше во некоја си странична пунџичка, не носев јакна, а имав едно мало розево ташнуле. Сега сум во пижами и бело џемперче одозгора.
ЗА во школо карирани лилјакови пантолончиња и дуксер сив со некои 4 розеви бројчиња и црни патики Сеа сум си во пижами