Пижами, па црвени пантолони, блузичка бела со плаво и одозгора црно дуксерче со бели патики па сега трењерки.
Црвени фармерки, американаска блуза (мислам блуза со американското знаме ), црвени патики и син дуксер.
Прво пижами,после сини панталони,маица на куси ракави со школска униформа(дуксерка) и балетанки и после пак пижами
Од пижами дирет фармерки, кремова маичка, чемперче на риги и омилените сандали на пуна пета. ааа и плус новите обетки
++ (вакви патики но бели и со ликот на Че -не со скелет-) нешо ептен панкерски сум била расположена денес
Маичка (рамбовка), хеланки, дуксер и патики (скоро цел ден бев дома, единствено излегов околу пола саат да се прошетам и да се повозам со точак).
Вчера бев во фармерки,блузичка, бели патики,јакна бела и ташна. А денеска ќе се облечам потобло, некои фармерчиња, блуза, топла јакничка
Сиви фармерки, маслинести чизмички, бела блузичка широчка, розево џемперче, бели наочари и големааа ташна (впрочем ко и увек )
црни тесни фармерки,и црно елече,балетанки црни(блузикчка,венче,широк ремен,алки,ташна)-портокалови )