Тегет маичка, сиви шорцеви, патики и ташна, косата врзана. После за дома маичката ја заменив со друга - бела.
светли цевка џинс фармерки,тегет малку широка маица везена, тегет балетанки,тегет ташна,цвикери црни ray ban-моите омилени
црни пантолони, црна блуза на кратки ракави со апликација, црни стартки, циклама очила за сонце и циклама марама околу врат
моментално сум си дома, раскомотена во долен дел од тренерки и една удобна,широка маица од брат ми и чорапчиња со прстиња
Сега ќе излегувам и ќе облечам шарено фустанче со лилјакова основа до над колена, црни високи сандали црна ташна и црно палтенце бидејќи истурааа
Со оглед на тоа што сум цел ден дома, во пижами цел ден и времево е никакво , па и така ќе си останам
Оф, оф, цел ден во тренерки и една дуксерка што му ја украдов на дечко ми( страдаат и неговите и на брат ми, оти јас немам своја подебелка, се само некои проѕирни ), ама вечерва, секси издание, хеланки со чипче долу, до под колена, црни, блузичка бела, со црни цветови низ неа, малку подолга, со такааа малку деколте подлабоко и набор (една од омилените инаку ми е), црни штиклички, црно болеро, црни обетки долги, саатчето, шминка со мерак вечерва ставена( инаку ме мрзи понекогаш) и на крај раката од еден дечко на моите колена како додаток. E сега се прибрав пред пц во пижамките зелени. Ама извештај беше ова...
Сабајле хеланки и маичка... после бела патика, фармерки, рамбовка, ташна... после истото само место рамбовка блуза со ракавчиња и тенка јакинчка, и сега пижамчињааа
Сабајле носев фармерки и сино-сива кошулка и патики. Попладнето носев тексас сукњичка и црвена блуза со бели точки. И вечерва носев крем шорцеви, месо боја хулахопки, сина блуза со огромно деколте и балетанки (кремасти).
бидејќи се отспав до 4 и пол цел ден си го поминав во пиџами, ама сега пред малку бев на кафе со дечкото и бев во едно убавп, шарено летно фустанче и сандали