Си се пресоблеков јас, не можам цел ден во едно исто Си облеков една широка виолетова блуза со апликации на неа, и што е најважно пишува system of down на неа И хеланчиња. Ако пак се пресоблечам, ќе ве известам
^^ Убава комбинација анушке Јас како што реков, ќе ве известам ако се пресоблечам и си стојам на зборот. Си облеков пижамки, зелени со хелоу кити. И тоаа долги зошто сум болна
Розеви тексас шорцеви, бела рамбовка, бели балетанки и алки во три нијанси на розева боја. А вечер ќе носам црни шорцеви, светло сина кошула со црн каиш на половина, црни штикли, црна ташна и сини алки.
Бев на водно и морав поспортско . Хеланки , бела рамбовка , ранец , блуза со долги ракави која одма ја соблеков и патики
Жолта блузичка жолто црни карирани кратки панталончиња жолто со црно, карирани балетанки плетенче, фатено како пунџа Вака нешто
Црвени кошаркарски шорцеви од татко ми, кога бил млад и огромен дрес на македонија, жолт со црвено(нели?) Што да правам само во тоа се луфтирам на овие пеколни температури
Хелнаки црвени и пижама наопаку е розева со потемно розеви месечинки и ѕвездички Кога отидов да шетнам облеков шорцеви тексас и горе зелена маичка доле бели чорапчиња шарени се горе и црните мои патики