Косата во опавче Црвени: обетки и марама (која подоцна беше отстранета поради жештиниве) Мастило: маичка со широки прерамки, сукња и ташничка Бели патики
Хипи ептен детално ке те познае некој Јас три четврти панталончиња, до над колена, рамбовка и римјанки Косата пуштена, и како што ми е долга ми идеше келава да се ишишам ни стегач немав
Шорц бел , со раце на газот Розева маичка , со натпис одпозади би хепи Бели најк патичиња и косата во стегач па со шнолче како пунџа . А лизалка , те жалам Друг пат без стегач не искачај
Мене по секако ќе ме познаат Иначе да си кажам дека преска бев на роденден и си носев: црно-бело-црвено фустанче, косата во пунџичка и бели сандалки.
Фустанче со розова основа, и со цветчиња во различни бои врз него. А за вечер, којзнае што ќе облечам
спортски тричетврти на газето пише ПУМА,со бела рамбовка,и бели патичиње со очила за сонце и косата во пуфче....епетн спотски бев
Едно црвено фустанче со белко од внатрешноста е како со риги црвено бели а одозгора тоа е цело црвено и како сечено е и бидејќи е кратко и одоздола црвени хеланки
Кратко широчно фустанче со бела основа и зелени, сини и жилти шари, и бели бели балетанки, бела ташничка. Косата во плетенка
Хм, носев кафена маичка, фармерки до колена и црни патики. Сега си се пресоблеков во кратка маичка со апликација гитара и плави панталончиња, т.е долниот дел од дресот за кошарка. Не дека ќе играм кошарка во ова време, туку лесни и удобни ми се