Црни панталони виолетова маичка на кратки виолетова чанта црни чевли виолетови обетки и косата ми беше фенирана, а после кога залади навратив до дома да си го земам и виолетовото џемперче
Широки фармерки со црн каиш,небесо сина блузчка на долги и папучки.Денес не планирам да излезам од дома
Denes nosam:crni salonki napred malku otvoreni,sivi svileni salvarki,rambovka so aplikacija tigar so crna,bela i siva boja i teksas kratko jaknice so kos patent.Se nadevam vi dadov idea na nekoi od vas.Poz
моментално носам бели пижамчиња со розеви кругчиња,машнички и срциња...хехехе..и не планирам да ги соблечам во скоро време
Облеков: бела сукња, маичка и сандалки и тегет ташничка. Сега место белата маичка имам маслинеста. Но ќе се преслекувам... повторно.
Прво, сиви трењерки и бела блузичка. Потоа се пресоблеков во: светли фармерки жолта блузичка и мали жолтки обетки. Сега сум во зеленки пижами, и тоа по долги.
Сина долга сукња лелеава,бела рамбовка,ама и тексас јакна врз рамбовката пошо ми е многу ладно и папучи моментално а после мислам да излезам ќе одблечам сандалки
Носев сиви балетанки , сиви панталони , циклама блуза и одозгора едно бело така со ракави долги заврзано позади , и сива ташна
Денес носев лилави хеланки,црн корсет со лилав каиш,и црни пупиња а косата пеглана и со лилаво венче аа носев и болеро пошто ми студеше сабајлето
Машка сина кошула(бидејки ми е поудобно), фармерки Uniseбидејки подобро ми стојат од женските фармерки), црно долго џемперче, и сини старки. А косата фатена во Ponytale со шарено венче.