пижами, фустанче со цветчиња и бели римјанки, бикини, пижами, куси тексас панталончиња плава мајца со daisy duck aпликација нешто и црни балетанки и после по гаќииии(многу ми е пријатно)
Виолетова блузичка и кратки фармерски панталончиња, апостолки. Потоа, старки, истите кратки фармерски панталончиња и сина блузичка.
Прво пижами да, до 17 часот со нив навака натака се шетав. После црвени хеланки, со кратки фармерски пантолони, и горе црвена рамбовка Сега,пак пижами, т.е. само долниот дел од пижамите, горе по рамбовката сум сеуште.
црн шорц, тегет кошула со лила појас, римјанки кафеаво црни, голема бронзено лила алка, и ташничка кафеаво -тегет со бели врвки.
Кога одев кај другарка ми носев темни фармерки со бела рамбовка и бели патики. Кога одев кај дечко ми носев фармерки и светло зелена блуза со зелени влечки и зелени обетки. Моментално домче носам црни долни тренерки и сива блуза по кратки ракави.
Вечерва носев зелено фустанче, шарени римјанки и голема кафена ташна. И нормално си ставив многу алки