Утрово додека гледав Бандини носев бели пижами со хелоу кити,подоцна за до продавница се преслеков по сина рамбовка со багс бани,куси фармерски пантолончиња со бел колан,бели сандалчиња и бели обетки со сини топчиња
Шорц од светол скоро бел тексас со бела чипка на работ , бела рамбовка а од позади е целата чипкана, тиграст каиш златни менѓуши , златни алки и тигрест саат ,прлјаво-бели римјанки и прлјаво-бела со златно ташна
Носев сиви хеланки , сиви папучи , сива ташничка и сина војничка маичка на прерамки .. срам ми беше да ја носам дека кратка беше ама што ми е гајле
кафеави кратки пантолончиња со кожен плетен каиш и темно кафеава етно-маичка, а на нозе апостолки кафеаво со тиркиз
До пред малку бев во бањарка,а сега се спремив - црн топ без прерамки,тексас мини шорц,кафеави римјанки,кафеава алка.
Пижами Бела кратка сукњичка со розево-бела широка блуза со ластик и црни букви,црни сандалки и црна ташничка преку рамо.
Кратки црни шорцеви, виолетова маичка, црни римјанки, косата навиткана со фигаро и прибрана со венче, црн часовник и црни обетки
Црни кратки панталончиња, црни римјанки, бела блузичка. Вечерта, сиви панталончиња до коленици, црна маичка, венче, високи римјанки..Ама детално опишувам, сигурно ќе ме препознае некој.