Љиљакови купаќи-горен дел само,доле не облеков ради црвената тетка Кратки златни-или зеленкасти пантолончиња, шарена блузичка со гол грб
crna maicka so aplikacija na farmerki ,krem pantolnoni so interesna marama namesto kolan patiki (valkano beli) farmerska canta
Сабајле пижамки, после црни шалвари со љиљакова маичка, па фармерки со кремаста маичка, и сега пак пижамки
Сабајле пишамчиња,после за до кај другарка ми (карши-карши сме) тренерчиња со рамбовка,и сега фармерки со црна маичка со гол грб и црни штикли
Бели кратки, ептен картки панталони и зелена рамбовка со апликации, без прслук, со обични мини бели гаќички И пак ми е жешко, ќе морам изгледа уште повеќе да се слечам
Kрем панталони малку спуштени , што би рекла мајка ми усрани црна маичка со златно без прерамки,тигрест каиш и саат ,златни долги менѓуши, црни римјанки и крем ташна
хахахха не бев никаде ,само излегов на 5 мин и тогаш носев црни тричетврти тренерчиња и портокаловка кимони блуска а косата ми беше пунџа како и по обичај заради жешкото....
Црни тренерки и зелена блуза на кимоно и црни патики со зелено Розеви кратки панталончиња и розева маичка
Денес ги носев моите шарени шалварчиња , со бела маичка и сино елече се разбира туга беа и моите плави старки ... Исто така тоа го надополнив со црвен кармин и црн креон ...... ПУКАЈ народе