Денес сум цел ден дома па така цел ден пижами долен дел и блуза абе што да правам коа најубаво ми е во пижами
Бели ксуи панталони со бела маичка за по дома,фармерки со црна маичка и црни сандали,тренерки и пижами...
Фармерчиња светли ,со бело топче со гола половина со тиркизен каиш бели патичиња и огоооомнии тиркизни менѓушки Па после мини сукњичка црна со црвени и розеви цветови , розево маиче со чипка , црн каиш црни балетанчиња и црна ташна..розеви менѓушки и алка црн саат и црвен кармин Сеа пижамчиња розевки со мини маус
Фармерки со црна маичка со светкав натпис и црната моторџиска јакна на дечко ми сето тоа со црни балетанки,црни гооолеми округли обетки и црн саат.
Долни црни тренерки, бела блуза по кратки ракави и бела горна тренерка. Црни пантолони, блуза бела со црно, црно џакетче, црни чевли и црни обетки, а косата виткана. Фармерки, тегет блуза, тегет џакетче, црни патики, обетки со црно камче и косата собрана.
Фармерки , црни патики , црно сив дуксер и црн ранец . Истиот дуксер , краток тексасен шорц и истите патики .
сабајле...темносини фармерки, кафеава кошула со 3/4 ракави, кафеави сандали и кафеава ташна за по дома... розеви тренерки со розева маичка пред малку шетавме со синчето... спортски црни панталони, црна маичка, сребрен дукс и сребрени балетанки сега сум пак во истите тренерки, а уште малку во пижами
тренерки црни и бели патики со одоздоле бела маичка и косата пуфче и на моторчето кај идните свекор и свекрва
Бела маичка, со натпис на неа. Бели фармерки, бели патики. (во бело во бело.... ) После, тренерки црни доле, горе љиљакови И сега, кратки шорц плави, со сива блузичка
Бели пантолони, широки. Зелена маичка со натпис и патики. Сега носам пижами 3 броја поголеми од оние што ги носам.