Светли фармерки подвиткани, сиви балетанки, сива маичка со апликација, кафеав каиш со нитни, кафеава ташна како каишот, и сиво палто! И црвен цвик!
паа денес темни фармеркии,сечрс патиките и црна блуза на долги ракави со сребрени линии кој баш не се познават и сребрен каиш со круг со циркони
Црни фармерки, црно бел дуксер (Ладно е ) Бел каиш и црно ташниче. Ду нат форгет д аксесорис. Црна алка и црни менѓуши (обетки) .
Фармерки светли,Кошулче карирано плаво-бело,маичка бела,црн каиш,плави патичиња,црна ташна,црн саат и плаво црни менѓушки
Косата со штипчиња Розеви очила за сонце, маичка и туника Црни обетки, ташна и хеланки Сребрено ланче со приврзок крст БЕЛИ патики
фармерки, со бела маичка, црно болеро, бели патики и црна ташна сега моментално сум со љиљакови хеланки, со бела маичка
Црно-бела маица со риги, црни фармерки, патики до глужд-бели со црно, бела ташна, кремасти наочари A, моментално сум со хеланки, рамбовка и дукс
Фармерки, сини буги патики, цветна маичка, сива јакна и тиркизна ташна. Моментално сум во боксерици, маица од времето на мајка ми и зелен џемпер што ми е шест броја поголем.
Паа во школо носев црно - розеви патики , црни фармерки , црно сив дуксер и црн ранец . А вечерва носев исто црни фармерки , сиво -розеви патики , бело розева блуза и розево сив дуксер