офф-топик сум ама тука забележав, па тука и ќе напишам, cinderellce аватарот што го имаш, го имаше и скајејнџел, па ако сакаш би те замолила да го замениш, за да не дојде до забуни он-топик цел ден си носам розови тренерки и си уживам во настинката
Црни панталони, сива маичка, 300 шарени алки, и црни патики, кожна јакничка. Онака casual. А моментално, црна маичка, сиво памучно долго палто-блузон, и и и памучни пума тренерки. Косата како гнездо ми е, фатена со една мала штипка.
Утринава: Тексас фармерки со спуштен струк и кутлак. Сиво/лилакова туника до над колена со голема ролка и без ракави, под неа сива памучна маичка со мноогу долги ракави...Плетено пончо темно-лила боја. На нозе ниски чизмички сива боја, и сива чанта `преку рамо` долга голема. Моментално: Сива тренерка `addidas` со маицата со Еминем принт (што забележувам дека ми е наопаку облечена)
Тексес сукња,црна ролка со кафеаво кратко џемперче, кафеави дезенирани хулахопки, кафеави чизми и кафеава ташна!
Палто сиво од New Yorker , црна блузича обична, алки 15641645 , сиви фармерчиња , и адидас патики нашколо бев вака
Teксак фармерки (цевка), тиркизна туника памучна со широк отвор под рамења, под неа памучна ролка без ракави (крем боја), кремасто капутче со капуљача, окер високи чизми на шнирање со окер ташна ******************************************** Моментално стигнав дома, и си го облегов работното одело за на Фемина (тренерка долна лилакова плишана, и мајцата со Еминем принт...
Сини тренерчиња,бела дуксерка и бели патики-За кај другарками и за дома. Црни панталони цевка,црно-циклама блузе,циклама старки и црно кожно џакетче. -За на курс англиски.
Тегет кежуал плетено фустанче, онака за преку ден. Кафеави над глужд чизми. Голема кафеава ташна. месо боја хулахопки. Златно-кафеав накит= менѓуши и големи алки.
Косата собрана со штипка со црвени детали Црвено-БЕЛО џемперче Црвени блуза, обетки, шалче и чизмички Сиви фармерки Црни капут и ташна Чадор и ракавици кои не ги извадов од чантата
Црна плетена блуза и црни фармерки. Лилјаков капут и високи патики со лилјакови врвки...и исто таква боја плетено капче и шалче.