црни патичиња, сиви фармерки, црна блуза, кратко розово блузонче, црно палто и црна ташна и измрзнав пак
Лилјакова блуза,фармерки,сиви патики со розево,високи до глужд,розева јакна,и сиво-розева ташна.-За на вечера кај другарка ми.
Фармерки, сина блуза и врз него црно џемперче, јакна, патики и ранец. Фармерки, розева блуза по кратки и црна блуза по долги, јакна и патики.
Фармерки сив тексак тесни со црн каиш, Сиво џемперче со голема ролка и без ракави, под него црна памучна маичка со долги ракави, црна бундичка, црни високи чизми и црна чанта...
Косата собрана во опавче Зелени марама, блузичка и каиш Црни капут, пантолони, кожна папка и ташна Сребренкасти обетки БЕЛИ патики
Утринава горев од температура неможев да се освестам дури до 1 часот по пладне Кога станав беше веќе касно, и облеков она што ми дојде при пака... Бели тренерки, црни чизмички, црна јакна и црни ушки а косата ја собрав во реп...
Денес,фармерки,сива блузичка,бел дукс и јакна-излегов на кратко А навечет за на свадба црвено кратко фустанче,црни ципелки и ташничката и накитот ми беа црни
денес цел ден во плави топли пижамки, не се соблеков ниту еднаш еве сега прв пат ќе облечам сиво џемперче со бела маичка под него,фармерки и патики бели