Teксас фармерки тесни со низок струк, набрани во долниот дел, патиките си ги најдов на нет па ги прикачив најдолу + Бледо лилакова памучна ролка, и лилаково fluffy елече (како крзнено делува но е памучно) Косата во реп со шишки Ама си се опишав детално, полиција да ме бара ќе им го решев проблемот LOL
емни тесни фармерки UGG чизми, кожна јакна и ташна во крем-кафеава боја Кошулка и џемперче во виолетови бои Марама во разни бои
Косата во пунџичка Виолетови обетки, ролка и кожно-сребрена белегзија Сиво џемперче Црни туника, алка, хеланки, кожни чизми и ташна Палто кое подоцна се најде во моите раце
Се пресоблеков милион пати денес. Вака бев облечена пред малку, само што не беше зеленко, туку црно, и чизмички.
Tренерки Адидас, одоздола сиво-бела маичка во риги и конверс старки кожни шо си ги обожавам највише на свет
цевка фармерки чизмички црни до над колена туника крем боја кожно елече со крзненце крем боја и нормално без цвикера неможам нигде
за на школо...Конверс, Фармерки, Бела ролка, над неа блузе на куси ракави розево со бели бобици и палто кратко карирано со розево
Тесни фармерки Кремово-кафена блуза со златни букви на долги ракави Црна кожна јакна Црни чизми до колена... Сега топли пижамки
Црни панталони, бела блуза, плетена ми се чини дека е, на долги ракави, calliope basic, ако ви текнува како изгледаа, и жолто палтенце до половина, на кратки ракави, жолти обетки со виолетовки ситни деталчиња, и при брзање грабнав виолетов чадор, по некоја среќа имаше жолти цветчиња на него. Виолетово-жолто, ама баш добро изгледаше.
Темни фармерки кафеави чизми до над глужд шарена маичка во Bohemian стил Сиво палто кафеава ташна обетки со шарени камчиња како маичката и прстен
МОже ли за вчера да си кажам? сиви чизми, црни хулахопки...сиво-црно хаљинче, црно болеро, црна ташна... сега сум во пижами розе-зелени..