За на факултет фармерки,црна кошула и црна ташна А за излегување носев црни хеланки,сина кошула на коцки,црн каиш,црно кожњаче и црни чизми
Косата врзана во репче и на него виолетова марама Розеви очила за сонце, обетки и блузичка Виолетови маичка и сребрено-кожна белегзија Сребрено ланче Црни фармерки и ташна Патики и палтенце
Сега да не ме види некој Розевите обетки од преска и таков џемпер, жолта блуза и сиви тренерки. Ајмоо
Jас за што ќе носам вечер ќе си кажам Црно џемперче со кремасо-кафеаво крзно на него си е џемперчето и со кафеав пјас на половина, одоздола цела чипкаста маичка со црн многууу убав прслук Фармерки темни и ептен тесни Кафеави чизми над колена Кафеава јакна Кафеава ташна Две кафеави две кремасти и една црна алка на едната , и кремаст саат на другата рака Огормни крем со црно менѓушки и огорооомен црн прстен...и толкуу Ај дека не се опишав волку детално...и ај дека некој нема да ме познае вечер
Прво црни високи чизми , сиви хеланки , црно бела блуза на прерамки , црн џемпер и сива ташна . Па кафеави истите чизми , кафеави хеланки , циклама блуза , кремасто палто и венче кремасто со циклама . И на крај крзнени розеви чизми , кафеави хеланки , сива рамбовка , розев дреч џемпер ,црна кожна јакна и крзнен сив елек
На почеток од денот: Светло сини цевка фармерки, светло сива маичка, бел дуксер и бели патики. На крајот од денот: Тегет цевка фармерки, црна маичка, црна јакна, тегет шалче и црни патики.
Кремасти панталони кафеава рамбовка Кремаст рупичаст џемпер на закопчување ...Кафеав каиш Црвена јакна Црвена ташна Кафеави чизми над колена ...Кафеави и кремасти алки Црвени менѓуши и прстен ..И
Па денеска носев црни пантолони,една сива маичка,црни кондурчиња и јакна. А после облеков тренерки и еве уште сум во нив
Па носев розови тренерки и блуза отпрвин. Па потоа црни тесни панталони до глужд сина обична блуза и обични стартки од мат стар.
Ќе носам-светли фармерки, сини маичка и црно џемперче. Црни чизми, црн капут , црна ташна и сини обетки.
Тексас фарки, бело-сива маица во риги и одозгора розев дуксер и кожна јакна и добро ќе беше уше нешто да облечев и нормално конверс старкиите