Денес бев во црно-бела комбинација... Косата во плетенчиња, долу црни шалвари, горе црно-бела маичка во риги со кратки ракави, околу струк врзано црно бело ташниче (бубреже ) Црни стартки високи и црн дуксер со долга капуљача... И наочари за сонце
Хеланки црни , најодоздола црна маичка па после бела маичка па полузакопчана долга розева тенка кошулка па бело џемперче..Црни чизми до глужд на висока пета Црна ташна ...Розеви менѓушки и алка и кремаст саат
Денес носев темно сини цевка фармерки,со црно кратко блузиче и одозгора една сива откопчана кошула. На бели батики и со темно-сива јакна. А сеа сум во пижами.
Првин: сини обетки, сина блуза, кафеава ролка, кафеав каиш, фармерки, кафеави чизми, ташна и палтенце. Потоа: црвено-БЕЛА блуза, црвена потенка блузичка, фармерки и ...
Косата на страна фатена со шнолки Црни обетки, пантолони, кожни чизми и ташна Сребрено ланче со приврзок крсте Розева блузичка Жолта маичка со розови детали Палтенце
Еден преубаав долг и широк дуксер ( обожавам таквии. ) со меченце на него, црни фармерки, старки и капуутче. Косата пуштена како секогаш
Црни патики , сиви фармерки , кафеава блуза , црн џемпер , кремасто палто , машничка на главата и црн ранец
95% слично Само на блузата имам 1 нота и е црна блузата, не тегет. Наметката ми е од 2 слоја, еден малку шарен, личи на марама. И саатот нема вакви светки