Косата романтично фатена само од едната страна. Виолетови дрвени обетки и сребрена белегзија со кожа Црни хеланки, кимоно туника,каиш, кожни чизми, ташна и капут Розева блузичка со 3/4 ракави
Тесни тегет фармерки црна блуза бел каиш бели патики црна јакна црна спортска ташна Скоро секогаш сум вака по casual облечена, ретко носам формална облека,се нервирам кога ќе ми дојде време за да работам, па ќе морам да изигравам озбилна теткица
темно сиви фармрерки кафеави чизми црна маичка + зелено кафеав блејзер над неа зелено/кафеава/златна марама кафеава чанта кафеавозлатни обетки сребрен прстен со кафеаво камче капуТ!
Џемперче бело со розеви, виолетови срциња , одоздола кошула розева со марама розева, плави фармерки и розеви патики.
фармерки, црна ролка со црно палтенце, црни чизми, црна ташна а сега по дома тренерки најубаво ми е во нив
Црни фармерки црни чизми морнарско плава маичка црно џемперче плава баретка шал кожна јакна кожна чанта
Во школо, фармерки темно сиви со сиво маиче, и сив чемпер. За до град, хеланки, со долг љиљаков дуксер. И сега, доле пижамчиња, горе сива маичка и црвен дуксерррр
Фармерки, сив дуксер, црна јакна и црни патики. Тренерки.. Фармерки, розева блуза по кратки, црна блуза по долги, црн капут, црни чизми и црна ташна. Тренерки...