Сива ролка , розев дуксер, тексас фармерки, старки и капут и цела бев ко натоварена и исчупана у тоа косата ко од марс да сум паднала!
Темни фармерки кафеава ролка кожна јакна бела пелеринка плетена кафеави чизми кафеаво-бела ташна (како пепито) Мали кафеави обетки кафеав масовен прстен
Розеви патики, црни фармерки, розово блузонче и црно дебелко палто и розова ташна со рамка преку мене.
За на работа носев: сиво блузонче, црни-сиви хулахопки, црни чизми,црно капутче и сиво шалче! За на кафе носев: фармерки, тегет кошула, сив чемпер, црни штикли и црна ташна!
Шарена ролка, преовладува розевото, розево џемперче одозгора , фармерки и пониски сиви чизмички. Всушност сеуште сум во нив!
Denes bese prilicno ladno a jas imav neodlozna rabota rano nasabajle pa odluciv da oblecam cevka farmerki so kafena rolka i dzemperce dolgo so kais na sredinata visoki lakovani cizmi i lakovana golema canta plus siv kaput zal i crni rakavici . [mod-kirilica:33gpxeaj][/mod-kirilica:33gpxeaj]
Цел ден сум дома и не планирам да излезам. И не планирам да ги слечам пижамиве. Секако со џемперче одозгора, бидејќи се смрзнав.
прегеска кога излегував до гтц бев облечена во бели патики, црни панталони, тегетна ролка, а врз неа црна блуза, црно палто, црн шал и црни ракавички.. а иначе за по дома во лилјакови тренерки
Уште сум во пижамки, розовки со Снупи како леже на едно облаче А еве сега ќе излегувам, и ќе наметнам фармерчиња, некое џемперче, патичиња и палто... ууу студено е
Црно бела комбинација Црни панталони,црни чевли, црни обетки,црна алка бела блуза со црни линии, црнобело капутче црнобела ташна
преги кога излегував во црни чизми, црни пантолони, сива блуза, кожна јакна и црна ташна, а сега за по дома во тренерки и блузон
Црна ролка, врз неа црна плетена долга туника со голи раменици не дека ми беа голи мене, ролка носев. Темни, темни фармерки, скоро црни, црни чизмички до глуждови, и косата фатена во разбушавена пунџа. Блек, блек.