Работно(значи не бај мај фри чојс)... кафеави класични пантолони, бела кошула, кавеаво (посветло) блузиче одозгора со ве израз, кафеави чевли и златен накит, кафеава јакна со крзно, боја како чевлите и пантолоните, и кафеаво златна голема ташна.
Темни фармерки,црна дебела блуза со пуфкасти ракави,црни чизми,црн капут,црна баретка,сиво шалче и сиви обетчиња
Цел ден носев сиво-портокалови пижамки. Ете сега си облеков темно-црвен дуксер,онака подебел за спиење.
Темно сива туника со анимал принт така само на некои места, не цела, со златни траки е и златен каиш. Анимал принт обетки како шарата на туниката. Црни хеланки и црни чизми.
Сива полуролка, темни фармерки, црна дуксерка одозгора со капуљача ама танка, бело палтенце и бели патики.
Дуксерче, тренерки, косата врзана без врска - со оглед на фактот дека најдалечна дестинација ми беше до двор, оваа комбинација совршено си ја одигра улогата хаха Цел ден денеска ми помина лежерно....јадење, пиење, омилената музика, разговор со омилените луѓе...баш совршено Постои можност овој баланс да биде разрушен поради плановите за излегување е тек тогаш ќе се појави прашањето “Што да облечам ? “
Бело памучно блузиче со сиво полудолго џемперче, фармерки сиви чизми на штикла со врвци капутче кремово и незни обетчина - за на работа лежерно
хм.. за школа бев у фармерки црни со обична блуза од new yorker и после у тренерки трчав на ова ладно на кејоот