Од сабајле во црвени пижами, а сега бели спортски панталони,бели патике,бела ролка и портокалова отворена спортска блуза врз неа и црно палто.
Бела кошула, одозгора џемперче со копчиња во циклама боја, циклама шалче, црно капче во француски стил, црни пантолони, црни чизми на мала штикла, црн капут и црна ташна
Кафеаво-кремасто фустанче (плетено), кафеави чизми (кратки), црни дебели хулахопки, кафеава ташна, кремова марама, црни обетки!
Тегет цевка фармерки, црна блуза, црна кожена јакна, црни кожени старки, црна кожена „поштарска“ ташна и шалче.
Косата во опавче Црни: грејачи за уши, каиш и кожни чизми Црно-кафеав шал Кафеави: јакна, блуза, ролка, кожни обетки и ташничка Портокалеви ракавици
Црни тесни фармерки во црни кожни чизми на штикла...Горе носам ситно карирана плаво-бела кошула ( поситно од на сликата и подолга), која излегува под Црното сако. Јаката е изразена и над сакото... Косата ми е во една огромна пунџа и носам големи железни обетки во форма на полни кругови..Малце поголеми од на сликава Со тоа имам црн капут ( краток до под задничето ) и прљаво бела ташна за со тоа малку што се гледа од кошулката кога одам откопчана... Е така! Ко за на работа!
црвени фармерки бела маичка на долги ракави панделка бело-црвена на косата и патики црно-црвени много типско ми стоеше
цел ден сум во пижами и одозгора кремаво елече, а сега ќе носам темен тексас фармерки цевка, сива кошулка, лилјаково џемперче, црни високи цизми над колена (рамни доле) и црно палтенце