На главата црно венче, да ми го скроти џбунов Црни: сомотна беретка, кожна папка и ташна Сребрени обетчиња пеперутчиња со винт Црвени: шал, каиш и антилоп чизмички до глужд Кафеави: марама, ролка и јакна Портокалеви: џемпер и ракавици
За нашколо: лијаково венче Црна туника со широка долга јака лијакова ролка црни хеланки и црни патики
Фармерки, кафено кошулче и бебешко розево џемперче, на нозе чизми кафеави со иста чанта цел ден сум вака
Преку ден, розовки и сини тренерчиња, т.е горниот дел розов, долниот син. За вечер ќе носам...бела маичка, виолетова со бело- марама, обетки, алка, црни панталони, чевлички црни на височка платформа и црна ташничка. Сакав да носам, тексас темна сукњичка, и виолетови хулахопки, ама пуста јас, не дочекав и ги расцепав. Ај може ќе постирам слика после, ако се сликнам. пс: И денес ако ме препознае некој/а ЛП, прити плис.
Денес сум елегантно костумирана , уште вратоврска ми фали па да бидам топ . Но така налага ситуацијата , морам по ЕУ стандард за дочек на една Persona grata .
Прво во сиви пижами со розеви мечиња, а за во школо ќе носам сива блуза, фармерки и црни чизмички до глужд и капут.
Косата во пунџа Црни: грејачи за уши, кожни чизми, ташна и капут Зелени: обетки, маичка и каиш Сини: марама, блуза и ракавици