Црни класични пантолонки, црна кошула, мастило боја блузичка со в израз, мастило боја чевли на висока штикла и високо подигнати напред, сребрени обетки....и црно капутче со мастило боја постава...
Косата нежно собрана од едната страна Црни: сомотна беретка, каиш, кожни чизми и ташна Розеви: обетки и џемпер Црно-кафеав шал Кафеаво-розева блуза Кафеава јакна
сега излегувам на мене со кожни црни хеланки црни чизмички до глуждој џемпер долг шарен во сиво циклама срно и теѓет боја и теѓет кожнено палтенце се надевам добро ќе изгледам
Сини „цевка“ фармерки, кафеава туника со поширока јака околу вратот и со V израз, кафеаво палто и црни чизмички до глуждови со панделка околу глуждовите.
Плави широки пижами, долниот дел на крај кариран, а горниот со зајче и џепче под него. I'm too sexy for Milan too sexy for Milan New York and Japan
Црни, тесни, надолу прави пантолони, црна поширока блуза, кратка со дебел ластик и широки ракави, сиви антилоп чевли, и сиво виолетова голееема марама....накит на виолетово, црно капутче, и виолетова голема антилоп ташна...
Строги ни се наставниците па не ни даваат да се облекуваме нападно или разголено за во школо. Плус јас сум спортски тип па не се накинџурувам многу ! Денес носев виолетова калиопе мајца,сиви панталони од бершка и сиви патики со виолетови врвци(скечерс).
Тегет панталони,тегет чизми.бела блуза одоздола со тегет кошулка и црно капутче,секако со тегет ташна
Денес најобично си се облеков Од причина што се успав сабајле и немав време да размислувам. Блуза (црна со виолетово), фармерки и патики (црни со виолетово)
светол тексас фармерки(бело-сино,средна боја),бел џемпер(не баш дебел) на кој му се спуштени рамењата,светло кафеави чизмички до колена,некоја убава ретка кафеава боја ташна и горе кожна кафена јакнаааа
Фармерки (тесни ептен-сум се поправила дее ), кафеаво џемперче, црна ролка, кафеава марама, црно палто, кафеава ташна и панделче во косата(и тоа кафеавко со црно)! И ми беше многу неудобно