Црна кошулка со виолетови линии, виолетово џемперче и виолетова марама да ме топли . Црни пантолони, црни чизмички на мала штикла, црно капутче и ташна
bela bluzicka i belo dukserce,crni trenerki i beli patiki [mod-kirilica:28uqd1df][/mod-kirilica:28uqd1df]
Тесни фармерки,цива косула со бело и црно ниѕ неа,тенко црно џемперче и бели патики. И сега во тренерки
Косата во високо опавче Сребрени обетчиња пеперутчиња со винт Црни: тиролка, хеланки и кожни чизми Маслинеста јакна
Светли фармерки скинати под нив шарени хулахопки, виолетова маичка, чанта и чизми, црна наметка и црн капут. Виолетово прстенче и обетки бело со виолетови шари.
Сиви „цевка“ фармерки, сива маичка, црно (по кежуал) сако, црни кожни старки, бело-црна марама и црна кожна ташна.
Носев обични тесно фармерки, зелена блуза, светло сина танка тренерка, и моето омилено кафено палто. А да не заборавам и маслинести чизми. Потоа носев тесни темно сини панталони, црвена блуза, црни рамни балетанки и истото палто. Сега тренерките за по дома.
по што сум дома сум си во тренерки и ролка и елек одозгора покомотно.......откако се здебелив малку сите фармерки ми се стеснија и не ми е удобно во нив и затоа почнав да обожавам тренерки за по дома