Денес ми е пижама деј,не сум на работа,ама морам да го чекам либе да се врати,па вечер да отидеме некаде и да се подисфирцам
црни панталончиња, бели патики со црн најк, бела блузичка со апликација и црна наметка нешто како џемперче раскопчано
Темно кафеави пантолони, бела струкирана кошула, марама кремасто со кафеаво, кафеави антилоп чевли, кремава со кафеаво пролетна пелерина, кафеава ташна со златесто извезени букви, и златен накит, мислам обетки, и саат ,,златен,,
Кафенка кошула, , уствари, нешто ко кафено-месо боја беше..Црни панталони, месобоја ташничка со црни детали, обетки црни малечки, дури незабележливи од мојата виткана(бушава) коса, и алка...црна, рајт. А сега...жолта блузичка, и сиви тренерки. И косата ми е...тоа не се опишува со зборови. Многу..сум...бушава.
Темно сини фармерки,сива блузичка со машнички на прерамки,црно џемперче со машничка одозгора,црно палтенце и плава марама.
сиви панталони, бели патики, бела блузичка, розево џемперче на раскопчување и сива марама, тасна во сите нијанси на сиво,росево, лила и некоја линија тегетна! иначе во линии е ташната и многу си ја сакам!!