Денес сум многу убава Само луѓето на работа ми упатуваат чудни погледи кон моите хулахопки, шмрк! Ај остајте ме на мира, јас си се свиѓам - вторите од лево, односно жолтите хулахопки и тиркизни дрвени обетки. Село мое весело! Ајт
Црно кошулче (се разбира во фармерки), фармерки, кафен каиш, кафена ташна и кафени балетанки Главна бе, главна хаха Сега ми се хит кафените балетанки и ташната, мислам дека ќе ги утепам од носење за сите пари Е така
денес носев едни стари излижани фармерчиња и една маижка по кратки, кремаста со цветчиња и одозгора бело тексас палтенце, со патики..мојот најомилен избор за во сколо
Темни фармерки, блузичка на бело-тегет риги, крем јакна, крем балетанки и тегет ташна со долга рачка за излегување, а сега за по дома тренерчињаа
Денес носев- фармерки, блуза со црно бели риги, црно кожно палто, црни балетанки, срна ташна. Сега сум дома во тренерки
Црни цевка фармерки,бледо розева маичка со апликација,дуксер исто така розев ама малку потемно и патики
БЕЛО чипкано боди кое ѕиркаше бесрамно одвреме-навреме, срам да му е А времето го мерев со , само со сина основа.