денес... црни патичиња + тегет тренерки + тегет блуза.... еј ! и тегет чорапа имав! тегет чорапа на све иде!
црни пантолони бели патики бело со црвено блуза сиво џемперче црна јакна црна ташна црно-црвени обетки
Aха,пукна сонце и сите патичиња на нозе ЈАс денес:Бели патики,црвени чорапчиња ,фармерки,црвено-бела блуза,бела јакна.Требаше трчање по амфитеатри за полагањето И си ја заборавив сината папка со учебници и слични глупости.Ако спаѓа и таа во гардероба
затоа што цел ден дома се дружам со книгите и форумов одвреме навреме си носам тренерки....најшироките и најстари што ги имам дома...тегет се ама веќе бојата им е падната одамна и не ми текнува да ги оставам небесно плав дуксер и сега доаѓа моментот РОЗЕВИ чорапи
Црвено-бело џемперче Ролка Фармерки Чизми Косата фатена од едната страна со бело штипче Малечки обетчиња со винт Кратка јакна Црвен шал Ракавички Реј-Бен со темно-зелени стакла Црното ранче за нашкола
Здраво женски!Нова сум ви на форумов.И да ви кажам денеска цел ден уживам во тренерки ,најкомотно најудобно.Поздрав
Црвено-бело џемперче Ролка Фармерки Црвени чизмички Црвени цветкасти :mrgreen: обетки Црвено плетено пончо Црн капут Шарени ракавички Црна ташна со знакот за мир
црни хеланки, црно бело фустанче на риги, бели долги обетки, црна и бела пластична алка, црни ugg чизми и црно бела ташна
Денес вака изгледав од сабајле во пижами - лилјакови, најнормално па носев маслинести тренерки и сива тренерка, црни патики, после носев црни хеланки црно фустанце со златна апликација, црни чизмички и црна ташна. дома тренерки и на крај сега пак сум во пижамкиии
Црвено туниче Црна блуза Фармерки Црвени старки Сребрени обетчиња пеперутчиња Бело сако Црна ташна за на училиште со знакот за мир