Бела маичка-рамбовка со некои црно-сиви апликации. Фармерки. Црни сандали. Бело венче со бела панделка на која има црни точки. Бело-сива ташна.
Прво црни фармерки со жолта блуза, црни конврс патики, и зелена марама Потоа Црни пантолони (шалвари), со кремава блуза, и сиво-црна ташна, и исто црни конврс
Црни панталони, бела маичка со подуванки ракавчиња, кремаст гердан, кремасти сандали, кремасто венче и таква ташна!
бел топ, фармерка, бели патики .. абе си бев фино стокмена али идев кај дечко ми и секако нему не му е потребна облека на мене али даде комплимент
Носев блуза на кратки ракави...црно-бело...и едни фармерки...сега сум во пижамчиња(си ги обожаваммммм)
Маица со зебраст принт, црни фармерки, балетанки и ташна (исто така црни) и кафеафкасто-црн лак за нокти. Секако неизбежни дречаво розеви наочари за сонце а да и обетки со пердуви
Јас сум си цел ден во пижами , седам и учам за жал немам време за ништо друго Ајде уште две недели паааааааа free like a bird
Црни шалвари, бела рамбовка со апликација, 3 ланчиња(мали), косата во ситни плетенки со вуница и трака на чело