Блуза нешто како црвена со апликација на неа - Мексиканец, светли фармерки и доле црни патики со некои шари од страна.
Фармерки, сива блузичка со долги ракави со некои розе-циклама цветови, циклама боја каиш, исти такви чорапчиња и сиви чевли, сребрено венче со срце, наочари-(иако немаше сонце, криев подочњаци), и розев чадор
Сиви фармерки, бела маица со некаква си апликација на неа, бели Најк патики, бел каиш и бели наочари за сонце (вака бев на ручек). А за по дома ( за чистење и рибање) едни тегет тренерки и бела Cabletel маица .
Хеланки црни, жолта блуза со некакви црни натписи и црни патики Најк За домагромниииии широки тренерки и горна кратка пижама
Марама на главата, некоја стара од мајка ми. Обична сива рамбовка, сина сукња со панделка на едната страна од Calliope, сиво-црна ташна од тие на Duki Daso и сини балетанки со анимал принт од Tally Weijl
цел ден пижами после за на кафе ќе носам црни балетанки, сиви тесни панталони, бела блуза по прерамки, црна ташничка и црн прстен од аксесорајз
Тегет фармерки и тегет ташна, бела-тиркизно-розева карирана кошула, тиркизно ланче, цветови во коса како боите на кошулата и сини балетанки. Ноктите жолти се денес!
Кремастава сукња што ја изимитираа доста евтино во Калиопе маааамето http://www.hm.com/at/product/82904?article=82904-A#article=82904-C Бела корсет обична маица збутана во сукњава, кафеав каиш, маслинести римјанки на ниско полно штикличе, испреплетени, како да ги наречам не знам ни самата, маслинеста марама, бели обетки, кафеава платнена ташна со циркончиња (постирана во една прилика во модни критики), коса во бушава висока пунџа, браон цвикера на глава. Денес сум летна и опуштена и ич нејќе да ми чуе
Цветно, нааајцветно фустанче, розево, зелено и крем комбинација, со омилените кожни римјанки!!! I can smell the weekend!!!
НосАМ сеуште - морнарско тесно маиче во риги, пикнато во светла пенкало сукња со висок струк - до колена. И дрвени високи сандалиииии Kосата ми е во внатрешна плетенка и имам машничка на темето. Vewi pwetty