Бела, лелеава сукња до колена, ригаста блуза (бело - бледо сини риги) под која наѕира црна корсет маица, црн каиш ноншалантно префрлен преку блузата, црн брош, црна голема, дрвена алка и црни обетки, сини чевли на полна пета, плетена црна ташна, и екстремно виткана коса (не знам што и стана утринава) сосема лесно подфатена со ластиче во растресено репче. Баш сум бре, да ме галиш
Тесни светли фармерки, бела рамбовка, тегет долга до колена наметка, преклопена и врз неа да ја држи, лабаво, тенко кафеаво каивче, тегет чевли, со мал кафеав додаток, голема шарена чанта, тегет големи дрвени обетки...
Косата во опавче и опавчето обвиткано со црна марама Очила за сонце Сино-црвена маичка и таков костим за капење Фармерски шорцеви со црвени детали Црна ташна
Прва комбинација - жолта маичка со прерамка преку врат и гол грб, спортски фармерки и патичиња. Втора комбинација - спортска циклама маичка со капуљача и патент насредина ( ко дукс со кратики ,нешто слично) и со интересни тегет апликации + маскирни широки панталони со розово по ногавиците. + Spoiler кучето како моден додаток
Сивкаст балонкаст КАРА фустан на прерамки, со панделка на самиот крај од фустанот која се врзува странично, со предни џепчиња, црн плетен струкиран каиш, црна плетена ташна, црни чевличиња на штикла, тиркизни обетки и тиркизен голем прстен. Бронзена лесна шминка. Растресена, високо фатена, лабава пунџа. И ете ваква си седам
Бели, со благ звон од горе пантолони, лесни, летни, маичка на прерамки, кафеаво, темно розево и темно зелено измешани и убаво ускладени боички и принт, со блага кафеава чипка на краевите, бело сако со кратки ракавчиња, кафеаво-бакарни на висока плута чевли, бела ташна, со 2 мали бакарни додатоци на крајот, бакарна алка и големи бакарни обетки...и многу лесно и убаво се чувствувам...
Денеска од дома не сум излегла. За по дома имам облечено бела памучна маичка и хеланки со тиграст принт.
Носев кратко тиркизно фустанче со бели цветчиња, поголеми и помали. Бел шешир и бела чанта... Под фустанчето носев тиркизен костум ... Ваква бев: Spoiler само тиркизна комбинација
Мојата нова маичка со машнички ,сиво-бели фармерки,црни Converse стартки а за накит прстен во форма на ѕвезда(исто нов)