Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што облекувате и како се подготвувате за спиење?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од viki85, 20 ноември 2010.

1. barbiegirl.24

barbiegirl.24 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2014
    Пораки:
    804
    Допаѓања:
    4.453
    Вадам шминка доколку имам, во спротивно го мијам лицето со сапунче, мијам заби и ставам крема на лице. Облекувам пижами кога е ладно, во лето по маичка и гаќички.

На MiaNmaR и angelche16 им се допаѓа ова.
  2. angelche16

angelche16 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    9.379
    Јас ставам крема вазелин ја врзувам косата во плетенка ем не смета ем ќе ти е виткана и спијам по тенки пижами и нормално се мијам заби и го чистам лицето. ;)

3. sparkless

sparkless Активен член

Се зачлени на:
    17 август 2014
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    48
    kaj mene procedurata e prilicno dosta dolga :D se tusiram pred spienje obavezno stavam mleko za telo mijam lice i zabi stavam krema za lice i zdrave bugarska krema vo slucaj na nekoe mozolce :whew: oblakam pizami annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnd im done :D

На HuntressGirl и angelche16 им се допаѓа ова.
  4. Haritiela

Haritiela Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2013
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    222
    1.мочам или какам зависи што ми се прајт
    2. онда се туширам освен ако немам вода топла
    3. мијам раце, заби , лице
    4. со веќе облечените пижами од вчера си облакам едни ко јоргани чизми за нозе(фром швеДска)
    5. и се комирам

5. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    мијам лице,заби,се чешлам,ставам крема на лицето,пиџамки и легнувам :D :)

6. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.809
    Допаѓања:
    325.394
    Се знае за спиење што се облекува :D
    Јас обожавам пижами и ги имам мн:и свилени,памучни,фротирни,исцели,со кратки,долги,спавачи ..буквално се.Најубаво ми е кога ке се истуширам,ја прибирам косата во плетенка и легнувам.Обавезно вадење на шминка,ставам крема на лице и раце и в кревет.

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Зависи од времето:lol:
    Летно време најчесто шорц со некоја памучна маица поголема од мене 2-3 броја:lol:
    Сега за зимно време имам спавачи, плишени пижами, а понекогаш и хеланки со памучна бела маица:)
    Обавезно пред спиење, туширање, миење на заби, лице со сапун, ставање на крем и право во кревет:yawn:

8. anuvcheto

anuvcheto Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2012
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    352
    Мијам лице раце заби, облекувам пижами и правец в кревет

9. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    Се облекувам ко Гоку, си праам Камехамеха на себе и енергијата ја стаам на 5, а за сабјле си имам спремено Сензу гравче за енергија. Оние што го гледале Драгон бал ќе разберат.:wasntme::rofl:

10. Mala Hembra

Mala Hembra Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2015
    Пораки:
    302
    Допаѓања:
    477
    Секоја вечер вежбам стомачни и други вежби .. Мијам заби и дирекно со телефонот во рака легнувам во кревет и до доцните часови на фб и слушам музика .. :)

11. Oneo

Oneo Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2014
    Пораки:
    2.774
    Допаѓања:
    17.583
    Првин се туширам, ако имам шминка ја чистам, потоа го мијам лицето со сапун, лосион, облекувам пижами и право во кревет. :D

12. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.086
    Го мијам лицето со сапун или лосион, ја чешлам косата , бидејќи ми е преку цел ден врзана , ја пуштам на раат да биде барем ноќта8) облекувам пижами , се мијам заби, дремам на интернет некое време, потоа се фрлам во кревет онака мртва уморна,и за крај пред да ме фати сон, со телофонот во раце гледам слики или бришам нешто од телефонот и така :D

13. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.992
    Допаѓања:
    135.279
    1. Вадам шминка
    2. Ставам лосион на лицето
    3. Облекувам пижами
    4. мијам заби
    5. гасам телевизор, лаптоп, телефон

14. Lile_05

Lile_05 Активен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2015
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    86
    Дали сум уморна или пак не пред спиење секогаш најпрвин јабришам шминката во влажни марамчиња исто така и со крема за бришење на шминка па потоа го мијам лицето,па забите,после тоа ставам крема на лицето исто и на рацете ги облекувам пишамите ја врзувам косата не спијам со пуштена коса ме нервира додека спијам,додека не дојде лето бидејки налето знам да спијам на гакички и некоја мајчка или блуза со кратки ракави поширока по можност машка :DПосле тоа го земам:mp:или ќе зборам со дечко ми или пак на компјутер или па заспивам со телефонот во рака :)

15. <3 pleza4e <3

<3 pleza4e <3 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    3.442
    вадам шминка, се туширам, мијам заби и легнувам :D зимно време по маица а летно време гола :yawn: сами живееме си ја плаќам слободата така да си уживам во неа 8)

На Lile_05 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Addy

Addy Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2015
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    194
    Одам во WC мочкам па се мијам лице заби се вракам во соба овлекувам пижам ставам крема грабам лаптопот и в кревет дури не ми се приспија кога ке ми се приспија гасам лаптоп телевизор се покривам цела и заспивам:yawn:

17. Majli.15

Majli.15 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2013
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    237
    Вадам шминка доколку ја имам миам потоа миам заби миам лице ставам крема и потоа дирек во соба облекувам пиджами и кога како ќе ми текне дали да седам на компјутер или на мобилен телефон додека ми дојдат спанките !

18. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.366
    Се туширам , па медитација пред спиење( оти со каква вибрација ќе легнеш со таква и се будиш наутро), правам масажа на лице со кокосов путер , мијам заби , облакам пижами , ги мачкам нозете со маслиново облекувам чорапи и потонуваммммм.

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.730
    Допаѓања:
    322.852
    Ако ми е ќеф правам пилинзи, ставам маски, се туширам се чешлам 100 четки за да го стимулирам власиштето...
    Ама ако сум скапана уморна ни заби мијам, ни туш ни бутур...директ во пижами !!

На Petar80 и Strumka22 им се допаѓа ова.
  20. ModernMuse

ModernMuse Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    504
    Многу време ми одзема лицето. Прво вадам шминка па се туширам. После пак поминувам со гел за миење лице, па тоник, па серум, па хидратантна крема и на крај крема за околу очи и ако имам потреба од Авене Триакнеал го ставам на крај. После мијам заби, се облекувам пижами и во кревет |-)