Шминката секогаш ја вадам пред спиење, безразлика далу сум уморна, ненаспана, пијана и е пет саат сабајле. Нема шанси да легнам нашминкана. Прво ја врзувам косата, ставам стегач околу лицето за да не си ја намокрам косата кога ќе ја вадам шминката. Со влажни марамици и лосион го чистам лицето, мијам заби, ставам крема на лице и раце, облекувам пижами и термо чорапи, местам постелнина, навивам аларм и легнувам да спијам
обично го чистам лицето со гел од Авон,мијам заби,ја пуштам косата,се чешлам,го местам креветот,легнувам,се молам и заспивам ретко се случува да не ги направам тие работи,само ако сум пиела па ме фатило
1.Ваѓам шминка обавезно,без разлика на се. 2.Се облекувам во пижами 3.Се мијам лице,раце заби 4.Ставам кремче на лицето 5.Легинам и никако да заспијам
1.облекувам пижами 2.Си ги мијам забите и лицето. 3.Си ја чешлак косата. 4.Си ставам крем на лице,раце. 5.Си легнувам
1. Прво и најбитно МОЧАМ пошо мајче ке ми се расплака ако легнам неизмочкана 2.Mијам заби и лице додека сум уште во WC 3.Го местам креветот за спиење 4.Облакам пижами 5.Ги ставам телефоните на silent 6.Легнувам
Облакам пижами,одам до вц,мијам заби се тоа,ставам лосион и крема на лицето,ставам телефонот на сајлент,ставам крема на рацете и си легнувам.
Облеквам пижами , одам до вц , мијам заби , си ја врзам косата , ставам крем на лицето , телефонот никако на сајлент си прам аларм за станвање и си легнувам.
Облекувам пижами Одам во ВЦ Мијам заби Мијам лице Ставам крема на лицето Си местам пунџа на косава И си легнувам
Облекувам пижами Одам во вц Мијам заби Мијам лице Си ја чешлам косата Читам книга и потоа си легнувам
Одам во вц мијам раце,мијам заби,го мијам лицето.Потоа ја фаќам косата,ставам многу крема на лицето.Ја оставам кремата половина час на моето лице,потоа одам во вц,го мијам лицето,го бришам полека,ја пуштам косата,облекувам пижами и си легнувам.
1.Одам во ВЦ 2.Мијам лице и заби 3.Облекувам пижами 4.Ја врзувам во реп косава 5.Местам кревет 6.Уклучувам аларм на мобилниов,зашто пред 7 без аларм не станувам 7.Легнувам 8.15 минути се местам 9.Заспивам
Секојдневна рутина ми е следнава: го чистам лицето од шминка со лосион за таа намена,па го мијам и мијам заби,се мачкам помада и лабело,облекувам долни пижами и некоја рандом маица по кратки ракави ,ја пуштам косата ако ми е врзана и у несвес Кога сум у ситуација да си дојдам у 6 сабајле и сум умрена за спиење ,само го бришам лицето со влажни марамици и се џиткам ласта у кревет.
Облекувам пижами Мијам лице и заби Се мачкам со крем, и лосион Ставам крем за раце Ја чешлам косата И спијам
Си облекувам пижами ја вадам шминката потоа мијал лице и заби потоа си ставам крема ја собирам косата уште малку на фб и потоа спијам
Прво одам до ве-це ..па ја мијам косата и ја сушам и ја собирам косата си облекувам пижами па да јадам се мијам рацете и лицето и забите па потоа ставам крема па малку на фб 15-20 минути и секако одма местам аларм и си легнувам