Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што планирате да носите за дочекот на Нова Година?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Lovely, 5 декември 2009.

1. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    И јас еднаш облечено, црно фустанче, купено за на свадба. Секако нема кај да го носам, посвечено е. Барем да го искористам за нешто. А се мислам и за едно друго, тиркизно, кое го немам облечено ниту еднаш, така си стои :D Ама повеќе сакам црното, па ќе видиме. А за фризури, не му ја мислам многу, ќе ја испеглам или извиткам косата, ќе си се нашминкам сама. И тоа е :D

2. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.761
    Допаѓања:
    25.012
    Ако се оди според план, хеланки, ugg чизмите и дебел широк долг џемпер/туника. Прва удобна Нова Година...

На Dulceee и maca99 им се допаѓа ова.
  3. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Најверојатно нема да купувам нешто ново, имам 2-3 фустанчиња што многу ретко ги имам носено, а убави се за таа пригода, па зошто да ги оставам така. Едното фустанче е кратко и црно, класично, тоа најмногу ми се допаѓа, но ќе видам, има време. :) За фризурата, сигурно ќе одам на фризер, не сакам да се нервирам со косата, а барем сум сигурна дека на фризер ќе ме средат како што треба.

4. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    666
    Појма немам каде ќе одам, најверојатно дома, по пижами и во длабок сон, мислам алелуја!
    А втора варијанта е да бидам со другарки куде мене, у домача атмосфера... тука најверојатно ќе опнам фармерка и џемпер, само плус ќе се нашминкам, пошо нели, нова година, јуху, фенси треба да бидеме сите!

На sweet25 и maca99 им се допаѓа ова.
  5. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Новите пижами со пингвинот Пабло.

Си кажав лани, си кажувам и годинава ич неќам напумпана новогодишна еуфорија , а уште повеќе сум индиферентна кон тоа да мора да се носи нешто ново. Ги мразам новогодишните шопинзи и гужвите низ град во тој период и секогаш носам старо, неќам ново да купувам за тој ден. А па изборот да не зборам каков е светки светки светки црвено црвено оп кристалчиња.
    Налик кичесто, со примеси од бугарската естрада, а 70% од жените се исти, копи пасте.

На maryJ, maca99, najubava2010 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    226
    Јас фала богу немам уште одлучено кај ќе одам,а бидејќи одлучувам 5 до 12 сигурно ќе биде нешто што ќе ми дојде до рака во кое што ќе се чуствувам пријатно(ако излезам негде),ако не и јас ко росонерка во пижамчиња :lol: :lol: :lol: .

7. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Фармерки,кошула бела и фармерско елече во боја на фармерките,штикли, косата испеглана,шминка креон и маскара
    ке си земам и пижами за во секој случај
    :) во стан ке сме несакам да бидам по фустан ...

Штиклите мора да ги ставам

Прикачени фајлови:

8. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.380
    Допаѓања:
    17.581
    Бањарка

На girl23 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    А партнерчево дотогаш ќе ми купи од оние убавине топлинки што ги има кај ескалаторите во Рамстор и Веро, по удобно и попрактично неможе да биде.

У случај да ни дојдат некои надворешни гости ќе облечам хеланки и некоја подолга маичка, исто како и секојдневно што си носам.

На rossonerka, maryJ и maca99 им се допаѓа ова.
  10. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    :lol: Малку се изнасмеав,како уште едне месец однапред знете која комбинација ќе ја носите .Стварно чудно ми е.
    Мене такви НГ еуфории не ме зафаќаат,па и не се замарам што ќе облечам,нити знам каде ќе бидам,тоа во 5 за 12 ќе биде одлуката :lol:
    Ме потсетивте на основно и средно,каде уште во ноември знаевме каде ќе бидеме,и имавме список на тоа кои грицки и благо ќе ги купиме,па се идеше во Ск специјално по гардероба,мораше секоја нова година да се има нешто ново |(
    A сега искрено,не ми значи.Ко секој ден ми е,а и не ми се фрлаат пари за една вечер ;)

11. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.380
    Допаѓања:
    17.581
    Е зашто чудно, јас уште пред два три месеци си ја купив бањарката (виолетова плус со цветичи, постираната е бела зш таква само најдов на нет, ќе се сликам за нова година па можеби ќе споделам), се мислев за пижами ама кој ќе прави облечи соблечи цела вечер, вака само потег кај рамења и бањарката сама паѓа :lol:

На SparkyAngel и girl23 им се допаѓа ова.
  12. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    За дочекот на Нова година, оваа година сум тотално неорганизирана.Не знам ни каде, ни со кого, ни како, а уште помалку што ќе облечам.Најверојатно тоа ќе биде некое интересно фустанче со нови штикли, ама ни едното, ни другото не сум ги купила уште 8)

13. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Па ако налетам на некое убаво парче ќе си го купам. Не мора да чекам пред НГ да купам.
    (Иначе јас сум во план да шијам, ама некако тешко ми оди наоѓањето материјали какви што сакам :worried: ) ;)

14. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Планирам да си шијам најобично фустанче пошо сум многу пребирлива во врска со такви работи па знам дека нема да најдам ништо. :)

15. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    јас секоја година викам дека нема да славам хаха и 2 дена пред нова година и купувам и пак ке испадне некоја комбинација да славам со друштво, така се спонтано си доаѓа, 5 до 12 :D

16. girl23

girl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    32
    хахахаххаах Абеја ме иснасмеа,се мислев измеѓу пижама удобна е сега не знам дали памучна или фротирска :drunk: ама од винцето сигурно топло ке ми биде па еве одлучив памучни ке се,.... :rofl: :rofl: и топлинки за по дома нормално,кај без нив.А како моден додаток па ке си ги носам очилата за пред телевизор,не гледам на далеку баш.Решеноооо. :lol:

На Abeja и SparkyAngel им се допаѓа ова.
  17. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    535
    Допаѓања:
    648
    штикли...па за алишта ке видиме..

18. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Фустан долг 2 метри,пердувест и со шљокици.
    И не ми е интересно,туку ми се гади.

На baguf4e и Offspring им се допаѓа ова.
  19. Girl-love

Girl-love Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    18
    нешто за 14 год..:/ ?

20. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    Tрегери,калчинки,мушки хулахопки и кошула со ленти. И не планирам да се бричам до тоаш! :fuckyea:
    А да,и писмо со желби за Баба Мразица.