Фустан. Многу опасен,само што незнам како ќе изгледа,затоа што сакав да ме изненади со неговото чувство за вкус. Се надевам нема да е од фришоп.
Ете ќе заборавев и ќе се чудев зашто не можам да го прочитам преводот, дефинитивно ќе ми треба смена на рамки а можда и диоптер. Од аксесорис ќе си купам и виолетова четка за заби за да ми биде топ со бањарката и на дечко ми ќе му купам и ќе седнеме на прозор исто како Френки и Џони у истоимениот филм и ќе си муабетиме четкајќи си заби исто како нив без паста на четките (колку романтично ќе ни биде, ахххх)
Не знам од кај си пред некој ден исти вакви гледав во продавници во Кочани,како и некои слични модели.
Најверојатно ништо посебно. Доколку славиме во стан како што планираме не би да трошам непотребно пари. Нели, првичниот план ми е фармерки ама сигурно ќе сакам да се дотерам, така да веројатно некое фустанче од Peacoks кое со малку накит можеш да го направиш да блешти, и високи потпетици секако.
Минатите години многу внимавав на тоа што ќе облечам, како ќе искомбинирам, купував штикли, накит и облека специјално за таа пригода. Арно ама, оваа година сум презаситена од такви прослави, и порадо тие пари што ќе ги потрошам на шопинг и резервации ќе ги дадам за новогодишно патување во странство. Не знам што ќе носам, затоа што уште не знам каде ќе славам. Но, како и да е, сигурно ќе биде нешто удобно и топло
Па незнам каде ќе славам. Ако одам некаде, имам фустанче од свадбата на еден братучед еднаш само што е облечено. А ако останам дома со друштво, џемпер дебел и фармерки. Битно каде и да сум нема да сум накинџурена како елка со шљокици, циркони и остало.
Црни хулахопки , црни(не толку темни) штикли , мало чатиче (црно) и некое фустанче сиво или некоја посветла боја . баш како ова Само стегнато фустанче не вакво.
Планирав да носам припиено фустанче - месо боја, ама бидејќи откажав со тоа друштво и сега не знам сеуште каде ќе одам, па не ни знам што ќе носам
Планирав само долна облека ама за жал ќе биде некое фустанче или пак фармерки и кошула. Уште не сме договорени.
Долната облека е купена и спремна сум!! Оваа нова година ќе биде во домашна атмосфера,досадно ми е веќе од тие ресторани,кафичи каде што не ми е ништо посебно а една вечер ќе ме кошта 4000 ден .Со љубовче ќе си славиме дома,со салата и кифлички како и да е едвај чекам,знам дека преубаво ќе ни биде
Џемперче подолго хеланки и ниско чизми ќе се нашминкам косата ќе ја потсредам и тоа е тоа дома ќе бидеме кај мечето мое со уште 2 пара