Постојат 2 варијанти, панталони и кошула,со штикла,накит...и виткана коса или пак хеланки и туника,со пеглана коса. утре у 5 до 12 ќе одлучам
Фустанче,три бои-темно портокалова,окер и црна(фала богу малку)и црно коланче со голем цвет+портокалово,крем лаковани салонки. И дека мене ми е така многу монотонично син аксесоар+некои црвени детали.. Крем долго палтенце,и ташничката сеуште се немам одлучено,али биче плико
Класично црно фустанче, црни хулахопки, црни салонки, црна плик ташничка, сребрени обетки, сребрени белегзии.
Вечерва - хеланки и туника (бидејќи сум дома, па да ми е покомотно), многу дискретна шминка (колку да не сум без ич) и папучи на нозе. Утре - Кратко фустанче што го следи телото, ама не е припиено, шаренко со некој дизајн е целото, со многу убави темни нијанси и тек-тук некоја посветла да разбие монотонија. Тешко ми е да го опишам, но кој го видел го бендисал. На нозе имам чизми (да ми е потопло, сепак зима е). Од накит, најверојатно ќе носам сребро. Косата ќе ја извиткам целата во локни.
Новогодишна облека Не и придавам многу значење на Н.година па така и на облеката што ја носам таа вечер.
Новогодишна облека сакам да само дека нема везе што е нова година, немора да бидеме накитени како новогодишни елки нели?!
Новогодишна облека јас минатата година носев вакво нешто, ми го сошија и баш евтино ме чинеше само на сликата има блуза со кратки ракави јас си носев ролка и дебели хулахопки иста боја со ролката. Можеби на некој ќе му помогнам со ова ако се мисли што да облече
Фустани за Нова Година Моме младо не се будали, со сила да се правиш тетка со фустаниве, па и долги за Нова Година. Кип ит симпл.