Што планирате да носите за дочекот на Нова Година?

Discussion in 'Мода и стил' started by Lovely, Dec 5, 2009.

1. troublesome

troublesome Истакнат член

Има врска тоа што го нападнаа девојчето без врска, и после стандардно, тие се многу јаки, кроп топот е за сељанки кои изгледаат како слон, па и девојчето мора да е такво според нив. А тие да повторам се јаки, никој нив не ги видел и не ги знае, ама јаки се баш затоа. На крај тоа е поентата до која сакаат да дојдат, секогаш.

Last edited: Dec 24, 2014
    mirandaa and Daleron like this.
  2. ivona29

ivona29 Активен член

баш е убав :) го купи или го шиеше? ова позади машнава ми се свиѓа многу

SwanMay and tessie like this.
  3. SwanMay

SwanMay Популарен член

Го шиев, да. Сечен е на парчиња и назад и напред, но поради тоа што е црн не се приметува. Многу е елегантен и убаво стои на телото.

4. marama

marama Форумски идол

Ќе смрзне девојчето со кроп топот ама кога сме помлади не размислуваме на тоа.
    Ехе сум носела и јас миничи, па танги да не ме оцртуваат, па не знам што ти не. Сум се правдала со тоа дека е една вечер, па и не сум гола, а и во топло ќе бидам. Ама не е така, треба да отидеш до топлото, треба да се вратиш од топлото. Гола половина си носи последици. На кроп топ не можеш да облечеш ни боди, ни подмаица. На хеланка и салонка не можеш да облечеш домаќинска гаќа и дебели хулахопки. Ама секој со своето.

Јас лично кроп топот не го сакав ни летоска, ни па сега. Не мислам дека не би ми прилегал, него едноставно не е мој вкус и стил.

5. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се мислам дали да си земам кошула и некои убави панталони или пак фустан.
    Ќе бидеме во куќа така да не сакам да се трескам многу околу облеката, сепак гледам да земам нешто што ќе си го износам.

6. christinnn

christinnn Форумски идол

Е не можам и не можам да ги сварам некои прости и плитки коментари од некои на форумот кои ги сметав за многу повеќе.Споредувате Ким, ку*ви, шипки, оро*пии само за еден совет на девојче во врска со една комбинација, која напротив не е ништо wow што ја направивте.Иначе, кроп топот не се разликува ништо од некои корсети, и плус ако сте на затворено во премногу гужва сигурна сум дека би се облекле со ролки и со бунди.Да да.Катастрофа.

Иначе маја, комбинацијата не ти е толку лоша, само на твое место би ги исфрлила кожните пантолони.не за нешто друго, од секогаш сум мразела кожни пантолони, блузи и сл.Би ставила пример фармерки или пантолони со висок струк.Друго ти е се океј.:)

Barbie20 and MayDiamonds like this.
  7. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Девојчето побара мислење, и се разбира дека не може сите да имаат исто мислење и ист вкус и на сите да им се допаѓа комбинацијата со кожни хеланки и кроп топ.

Јас, искрено сакам кроп топ и го носам кога временските прилики и атмосферата ми го дозволуваат тоа, но само со фармерки, пантолони или сукњи со висок струк ( до над папок), така што во повеќето случаи не се ни забележува дека сум со гол стомак, бидејќи само мал дел од телото е разголен.
    Во спротивно и мене не ми се допаѓа.

И да не бидам оф топик.
    За дочекот на новата година ќе бидам во ресторант и планирам да носам обично црно фустанче до над колена, со гол грб.
    Фустанчето има златно тенко каифче на струкот, и поради тоа би го искомбинирала со мали црни со златно обетки и сличен прстен и црни салонки.

mirandaa and Kaley like this.
  8. blosson

blosson Популарен член

Црно коктел фустанче :D eдвај го најдов и ова се беше распродадено догодина 1 месец унапред ќе си купувам а не како оваа 5 дена пред Нова година

9. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

Како што тргнала работава, ќе носам топломер под мишка.
    А ако ме послужи среќата, ќе си го сефтосам новото тексас фустанче. :)

10. Sfera

Sfera Популарен член

Омилените тренерки:)

11. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Црни чизми,црна туника,кремави хулахопки,плико ташна,каиш тенок и плус ќе видам дали ке докупам и кремав накит

sweety90 likes this.
  12. barbiegirl.24

barbiegirl.24 Истакнат член

Фустанче и штикли, или суќна со маичка.

13. TheBlueMoon

TheBlueMoon Популарен член

Хеланки, црн фустан кој се носи со хеланки, кратки чизми и мала чантичка.:D Инаку смрзнувачка ќе биде... Затоа и не носам хулахопки, ќе се заледам. Не дека вака многу топло ќе ми биде.:lol: Aма aкo важно не сум на отворено.

14. Salome

Salome Популарен член

Црна сукна до под колена, црн корсет и сако струкирано во половината, хулохопки со раб позади и црвени штикли.И црвен кармин:makeup:(hollest)

SwanMay likes this.
  15. atala

atala Популарен член

Сиви ,,Chinos,,тексас фармерки,волнена плетена блуза со темнорозеви,зелени и црни шари во облик на геометриски цветови,црно светлокафеаб елек со бела волнена постава навнатре,црни хулахопки и црвени пантофли!8):makeup::hug::l:

16. Jordanovska-K

Jordanovska-K Популарен член

Најверојатно фустанчево, има ептен слатко тенко каивче. Мислам дека е редно да му дојде редот и на него

Attached Files:

17. Marinelka22

Marinelka22 Нов член

Devojki dajte mi predlog so sto da konbiniram kozni crni helanki, doma ke sme

18. zenska

zenska Истакнат член

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

Се надевам беа од помош сликите
    Јас се откажав од моите пижами. Ќе бидеме друштво во домашна атмосфера, а што ќе носам најверојатно ќе се бира утре :)

Marinelka22 likes this.
  19. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Девојки да ве прашам за совет... Со кратка црна тесна сукњичка оние со малце повисок струк и црни високи штикли дали може да ставам од оние црни непроѕирни хулахопки на Пенти или да купам обични тенки црни хулахопки што мислите??
    Инаку штиклите ми се со отворен прст па би сакала да не се гледа тоа. А да, и блузичката е бордо од оние проѕирнине што ги носеа кошулки летоска, тој тип, само затворена напред благо заоблена

20. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Одам на домашна журка со блиски луѓе, па ќе носам сиво фустанче со црни чизмички и кожа боја хулахопки, плус црн саат и црни обетки. Немам црвен долен веш, за наредна година здравје ќе се опремам. :D
    Ништо посебно, битно да ми е удобно и така наши сме си. :)