1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што планирате да носите за дочекот на Нова Година?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Lovely, 5 декември 2009.

1. troublesome

troublesome Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2014
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    152
    Има врска тоа што го нападнаа девојчето без врска, и после стандардно, тие се многу јаки, кроп топот е за сељанки кои изгледаат како слон, па и девојчето мора да е такво според нив. А тие да повторам се јаки, никој нив не ги видел и не ги знае, ама јаки се баш затоа. На крај тоа е поентата до која сакаат да дојдат, секогаш.

Последна измена: 24 декември 2014
    На mirandaa и Daleron им се допаѓа ова.
  2. ivona29

ivona29 Активен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2013
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    30
    баш е убав :) го купи или го шиеше? ова позади машнава ми се свиѓа многу

На SwanMay и tessie им се допаѓа ова.
  3. SwanMay

SwanMay Популарен член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    855
    Допаѓања:
    4.674
    Го шиев, да. Сечен е на парчиња и назад и напред, но поради тоа што е црн не се приметува. Многу е елегантен и убаво стои на телото.

4. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.422
    Допаѓања:
    91.478
    Ќе смрзне девојчето со кроп топот ама кога сме помлади не размислуваме на тоа.
    Ехе сум носела и јас миничи, па танги да не ме оцртуваат, па не знам што ти не. Сум се правдала со тоа дека е една вечер, па и не сум гола, а и во топло ќе бидам. Ама не е така, треба да отидеш до топлото, треба да се вратиш од топлото. Гола половина си носи последици. На кроп топ не можеш да облечеш ни боди, ни подмаица. На хеланка и салонка не можеш да облечеш домаќинска гаќа и дебели хулахопки. Ама секој со своето.

Јас лично кроп топот не го сакав ни летоска, ни па сега. Не мислам дека не би ми прилегал, него едноставно не е мој вкус и стил.

На BabaRada, Elena69221, ivancekitty и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Се мислам дали да си земам кошула и некои убави панталони или пак фустан.
    Ќе бидеме во куќа така да не сакам да се трескам многу околу облеката, сепак гледам да земам нешто што ќе си го износам.

6. christinnn

christinnn Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2014
    Пораки:
    2.739
    Допаѓања:
    21.372

Е не можам и не можам да ги сварам некои прости и плитки коментари од некои на форумот кои ги сметав за многу повеќе.Споредувате Ким, ку*ви, шипки, оро*пии само за еден совет на девојче во врска со една комбинација, која напротив не е ништо wow што ја направивте.Иначе, кроп топот не се разликува ништо од некои корсети, и плус ако сте на затворено во премногу гужва сигурна сум дека би се облекле со ролки и со бунди.Да да.Катастрофа.

Иначе маја, комбинацијата не ти е толку лоша, само на твое место би ги исфрлила кожните пантолони.не за нешто друго, од секогаш сум мразела кожни пантолони, блузи и сл.Би ставила пример фармерки или пантолони со висок струк.Друго ти е се океј.:)

На Barbie20 и MayDiamonds им се допаѓа ова.
  7. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Девојчето побара мислење, и се разбира дека не може сите да имаат исто мислење и ист вкус и на сите да им се допаѓа комбинацијата со кожни хеланки и кроп топ.

Јас, искрено сакам кроп топ и го носам кога временските прилики и атмосферата ми го дозволуваат тоа, но само со фармерки, пантолони или сукњи со висок струк ( до над папок), така што во повеќето случаи не се ни забележува дека сум со гол стомак, бидејќи само мал дел од телото е разголен.
    Во спротивно и мене не ми се допаѓа.

И да не бидам оф топик.
    За дочекот на новата година ќе бидам во ресторант и планирам да носам обично црно фустанче до над колена, со гол грб.
    Фустанчето има златно тенко каифче на струкот, и поради тоа би го искомбинирала со мали црни со златно обетки и сличен прстен и црни салонки.

На mirandaa и Kaley им се допаѓа ова.
  8. blosson

blosson Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    385
    Допаѓања:
    263
    Црно коктел фустанче :D eдвај го најдов и ова се беше распродадено догодина 1 месец унапред ќе си купувам а не како оваа 5 дена пред Нова година

9. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.904
    Допаѓања:
    81.173
    Како што тргнала работава, ќе носам топломер под мишка.
    А ако ме послужи среќата, ќе си го сефтосам новото тексас фустанче. :)

10. Sfera

Sfera Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    2.416
    Омилените тренерки:)

11. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    Црни чизми,црна туника,кремави хулахопки,плико ташна,каиш тенок и плус ќе видам дали ке докупам и кремав накит

На sweety90 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. barbiegirl.24

barbiegirl.24 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2014
    Пораки:
    804
    Допаѓања:
    4.453
    Фустанче и штикли, или суќна со маичка.

13. TheBlueMoon

TheBlueMoon Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2014
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    645
    Хеланки, црн фустан кој се носи со хеланки, кратки чизми и мала чантичка.:D Инаку смрзнувачка ќе биде... Затоа и не носам хулахопки, ќе се заледам. Не дека вака многу топло ќе ми биде.:lol: Aма aкo важно не сум на отворено.

14. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.239
    Допаѓања:
    10.355
    Црна сукна до под колена, црн корсет и сако струкирано во половината, хулохопки со раб позади и црвени штикли.И црвен кармин:makeup:(hollest)

На SwanMay му/ѝ се допаѓа ова.
  15. atala

atala Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    1.164
    Допаѓања:
    940
    Сиви ,,Chinos,,тексас фармерки,волнена плетена блуза со темнорозеви,зелени и црни шари во облик на геометриски цветови,црно светлокафеаб елек со бела волнена постава навнатре,црни хулахопки и црвени пантофли!8):makeup::hug::l:

16. Jordanovska-K

Jordanovska-K Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2012
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    6.139
    Најверојатно фустанчево, има ептен слатко тенко каивче. Мислам дека е редно да му дојде редот и на него

Прикачени фајлови:

17. Marinelka22

Marinelka22 Нов член

Се зачлени на:
    23 ноември 2014
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    15
    Devojki dajte mi predlog so sto da konbiniram kozni crni helanki, doma ke sme

18. zenska

zenska Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    339
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

Се надевам беа од помош сликите
    Јас се откажав од моите пижами. Ќе бидеме друштво во домашна атмосфера, а што ќе носам најверојатно ќе се бира утре :)

На Marinelka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    Девојки да ве прашам за совет... Со кратка црна тесна сукњичка оние со малце повисок струк и црни високи штикли дали може да ставам од оние црни непроѕирни хулахопки на Пенти или да купам обични тенки црни хулахопки што мислите??
    Инаку штиклите ми се со отворен прст па би сакала да не се гледа тоа. А да, и блузичката е бордо од оние проѕирнине што ги носеа кошулки летоска, тој тип, само затворена напред благо заоблена

20. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Одам на домашна журка со блиски луѓе, па ќе носам сиво фустанче со црни чизмички и кожа боја хулахопки, плус црн саат и црни обетки. Немам црвен долен веш, за наредна година здравје ќе се опремам. :D
    Ништо посебно, битно да ми е удобно и така наши сме си. :)