Што ќе носам? Па со оглед на тоа дека ќе бидеме дома нема да има нешто претерано... кошула (бела) фармерки и салонки (салонките колку за сликање иначе не ги трпам многу ) Не се форсирам толку. Важно е убаво да си поминам.
Освен топломерот под мишка дебел, голем, тегет џемпер и дебели црни хеланки со топлинки. Ќе бидеме дома кај нас во Скопје, ќе дојде мој другар со женска му, кутрето до нас, а и они нивното ќе го носат, така да нема шанса за лош помин, најадени, напиени, на топло и удобно облечени ај чао, кој кога сака нека дремне, филмови, музика, фотосесии. Здравје, за некој ден, ќе одиме на зимување исто со другар ми и женска му, па затоа ќе си се чувам и пазам за максимално да уживам таму.
Дебела зимска ролка и чизми за снег Се договоривме Новата Година да ја пречекаме надвор, на некое место од каде ќе може убаво да се види огнометот
Здраво може некој да ми даде идеја за горен дел и сукња. Горниот дел сакам да има ракави до лакт. Но друго немам идеја никаква.. Предлог ваш?
Ќе си ги ставам пижамите и правец во кревет.Освен ако не ѝ текне на другарка ми да ме извади од дома.
Само ракавите се над лакти и должината е над колена. Искрено не се замарам воопшто, фустанчето ми стои на закачалка две години, дали три пати сум го облекла, па ете му прилика.
moze da mi dadete idejaa ve molam samo da ne bide fustan takvi rabotii sakam zatvoreno nesto a sepak elegantno ednostavno sakam da se razlikuvam od drugite fala odnapred
@Glorcheto Некои не се свечени, чисто како идеја дека можеш и со тесна и широка сукња, кратка или подолга. Spoiler: Слики
dali bi mozelo kratka kosulaa vrz rolka a nadolu nzz ili helanki ili neznam of site vo fustan ke bile osven 2-3 devojcinja taka daa... a i nisto neam plus kupeno ednostavno da iskombiniram nestoo