Што планирате да носите за дочекот на Нова Година?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Lovely, 5 декември 2009.

1. doll

doll Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    115

MNOGU NAJJJUBAVIIII SE SITE NAJMNOGU MI SE SVIGA PRVOTO I POSLEDNOTO MOZES TOPOVI E! POSEBNO PRVOTO

2. ForeverYoung

ForeverYoung Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    1.902
    Ни една година до сега не ми се случило волку да не се замарам за Нова Година.
    Не си купив ништо,не ни планирам....најверојатно ке носам една сива кошулка и фустанче оти секако ги имам облечено само еднаш а убави се.

3. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    БРАВО девојки супер комбинации сте направиле...јас нисто не купив затоа што до вчера незнаев каде ке славам :lol:
    а низ породавнициве скоро се беше многу светкаво и кичесто, фустаните од матура повторно ги извадиле за продавање...имаше нешто што ми се допадна ама скапоооооооо :(
    така да ќе носам тоа што имам и така не ми се многу носени некои парчиња облека....можно е сиво-лилјакова комбинација да направам :P ....а после празнициве ќе си направам еден добар шоинг и така се ќе биде на попуст тогаш 8)

4. Florina-Sk

Florina-Sk Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Hmm..jas ovaa godina ke nosam fustan koreset, izraboten od svetkavi crni monistri.Toj e nadkolenica.Ke nosam i crni cizmi...
    Problem mi e kosata???!

5. Vodolija

Vodolija Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2009
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    12
    Класична елеганција или младешки рок фазон?!?

Вака сеа после оволку теми за Нова Година дојде и на мене редот да ви побарам совет за тоа дали да бидам во некој благ рок фазон или пак елегантна за вечерта...Си имам едно обично црно фустанче кое различно можам да го комбинирам па сеа се прашувам на кој начин да искомбинирам ??????? помошшш... ако можете да дадете секако...:* :D

6. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    jas ovaa godina ke go ostavam fustanceto i svetkite nastrana i ke bidam vo rok fazon :) isotot ti go preporacuvam i tebe nema da zazalis.uste da soberam hrabrost da ja skaratam kosava...toa ke bide ludo :D a ako veke si se oslucila za toa fustance :roll: paa sto znam mozes da go iskombiniras so nekoi detali nekoj kais, obetki i sl. :? a i zavisi od modelot ;) pisi kakov e modelot pa moze ke ti pomignam ke smislam nesto :)

7. praski4ka

praski4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    42
    Beli imase na saem,ama se zatvori vo nedelata:((( i voopsto ne bea skapi,jas si kupiv edna,600 denari,ama ne mi e za nova.g,onaka ja zemav zasto bese mnogu evtina,pa ke mi se najde za nekoe izleguvanje narednive mesec,dva,pred da mi ripne stoma4evo,hahahahaha.....

8. Vodolija

Vodolija Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2009
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    12
    Па најискрено и јас не сакам да сум светкава... Иначе фустанчето ми е црно, не многу кусо, и рамките назад се изведени некако интересно, испревртени,испреплетени, и се гледа малку грбот... Каиш нема да одговара...Ќе си ја соберам косата во репче и ќе си го извиткам репчето :D Е сеа незнам дали да облакам кратки чизмички или пак кондурчињаа :) А и се одлучувам за "рок фазонот" :) Мислам дека ќе бидам поинтересна...Сепак фала за советот...

А што ти текнало тебе да ја кратиш косата? Колкава ти е сеа? А и да ти кажам најискрено, една промена на косата не е никогаш на одмет...Ќе бидеш повпечатлива :)

9. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.649
    Водолија јас те подржувам во твојата одлука, да не заборавиш да ставиш некаков впечатлив кармин и да си земеш впечатлива ташна. Собери ја косата и истапирај ги шишките, па фати ги во шнолка. На ушите стави алки и ти си веќе добро средена.

10. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    jas mislam deka treba da nosis kondurcinja, super ke ti stojat so fustanceto :) a za mojata kosa? :? pa do polovinata mi e i me nervira :) sakam da smenam ama se plasam da ne e teska za odrzuvanje :roll: inaku ubav pomin za nova god ;) pa posle ke kazuvame impresii. pozz ;)

11. Vodolija

Vodolija Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2009
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    12
    Фала ви на советите и на двете :D Многу ми значат и сигурно дека ќе ги применам(ако не сите барем дел од нив) :) Најубавоо да си поминетеее за Нова годинаа :twisted:
    Аааа и ти посакувам среќа со новата фризура,сигурно ќе се снајдеш за одржувањето (за 2468) 8) Позз :***

12. Lithum

Lithum Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2009
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Дефинитивно, рок фазон...Најпријатно се чувствувам така ;)

13. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    ajde ne se sekiraj najubava ke bides za ludata vecer ;) fala za cestitkata milicka i ti ubavo da si pomines pa posle ke raskazuvame pozz

14. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.856
    Што планирате да носите за дочекот на Нова година?

Оваа година планирам да си сошијам некое кратко црвено фустанче

15. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.707

Девојки за околу еден месец иде Нова Година,па ај постирајте слики од тоа што планирате да носите,што би било идеално за носење за оваа Нова Година и слично. :) :*

На Springy му/ѝ се допаѓа ова.
  16. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752

za razlika od lani-za Nova Godina se oddadov od pari za slavenje na ovoj praznik vo Ohrid, i se trgna dobro, no zavrsi loso, i ottgas stana uste poloso, ovaa godina, mislam da si bidam doma so moite, a i finansiite se slaba tocka, pa mora malku da se stedi :rofl:

17. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.288

Јас мразам Нова Година, па со тоа и ич не се замарам. Во глобала од инат не купувам ништо ново за Нова Година. Не ми значи бе тој ден, жива глупост е.
    Мислам и на кој му значи??? На пубертетџиите кои имаат прв пат шанса да се вратат во раните утрински часови.
    Гледам накинџурени, светкави девојки, во прекратки фустани, тинејџерки повраќаат на секој чекор ...
    Ми се гади од Нова Година.

Затоа или старо фустанче ќе носам (ако решам да одам дискотека, кафана, кафич иако тешко не давам бе за една вечер 1500-3000 денари), или фармерки и џемпер и капут (ако сум на плоштад како лани кога топ си поминав) или пижами!!!

И за 15 дена после онаа глупа Нова Година ќе одам на шопинг и се ќе си изнакупам за 50-70% поевтино.

На 2468, Springy, Angelche и 5 други им се допаѓа ова.
  18. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370

И јас имам во план пижами да носам и во 9 да си легнам. Најсериозно .
    Ако евентуално планот ми го пореметат во кафана или дискотека нема да одам 100 % а за на плоштад или кај некоја другар/ка чизми ниски,фармерки блуза по кратки дуксер јакна, шалче капче и ракавици. Тоа е тоа . :)

Ни мене ништо не ми значи Нова година.Голема Глупост.
    Ми се свиѓа само предновогодишната еуфорија -китење елки сегде украси и слично. :)

На la-chicka и Stam им се допаѓа ова.
  19. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.288

Toчно многу сакам елки накитени, светкаво насекаде, Дедо мразовци обожавам, сакам поклончиња, сакам кога дома се готви руски, кифлички и кога целото семејство е на куп.

И одвај чекам да помине нова година зашто кажав ја мразам.

После доаѓа пак уште еден убав период Бадник и Божиќни празници.
    Нема ништо поубаво од цело семејство на трпеза каде сите јадат и се готви цел ден, па потоа се иде по гости сите се некако весели. Уште ако тие неработни денови врне снег па се навраќам во детсвото и како мало дете се играм на снегот и после во топла постела се излежавам дома.

Е тоа е убаво. А не една испијанета ноќ, каде само балканците ја преувеличуваат |(

На teddybear и la-chicka им се допаѓа ова.
  20. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571

Ете така, да кажувам и јас по трет пат све си е кажано во 3-те поста над мене и потполно се согласувам. :hai:

На rossonerka и teddybear им се допаѓа ова.