Sooooooooo,let's get started. Спојлер -Лабело -Јанг дерм крема и пудра -Крема за раце -Црн креон -Парфем -Ацетон+бордо лак за нокти -Сандалки на плута -Старки -Фармерки црни+Мегадет маичка -Сјајче и карминче Това би било
списокот ќе ги надополнам со -ташна за на плажа -наочари за гледање -ташна за излегување -и парфем ама цетру (црниот)
Овој месец морам да си купам патики, неколку пара шорцеви, бидејќи ќе одам на одмор за брзо, па ми требаат за на плажа такви. Потоа ми треба нова маскара, затоа што оваа што ја имам веќе ми се исуши. Исто така ми треба некои нови лакови за нокти
- Костим за капење - Црната маска за коса од Глис - Маскарата од Мејбилајн - Бело моливче за очи - Камена пудра - Лак за нокти од Голден Роуз - Дигитален фотоапарат - Фен за коса
- кратка сукња - долга сукња - старки и нешто што нема врска со модата, а сепак мора да си го купам - лосион за лице, му фрлив око на еден од Nivea наменет за мрсна кожа, мх!
Mногу работи:куфер,маички,блузички,штиклички,некои нови препарти за нега на тело и коса ,ама едно знам сигурно ќе купам повеќе отколку што ми треба
Јас ова да пишувам до вечер, нема да изнапишам се што сакам. Моментално на листа - лабело - кратки панталонки со висок струк - помала чантичка - сандалки - маска за лице - нова палета на сенки