1. Бикини - комбинирани, не сакам комплет и стандард боја. 2. Тексас панталончиња. 3. Блуза во неон боја - преферирам розева. 4. Гумени римјанки за нозете какви што одамна барав, ги сретнав во една продавница во ГТЦ и се заљубив! Утре одам по нив 5. Козметика, планирам да си го освежам катчето со некои препарати за коса, тело и лице. Прееска читав коментари во темата за ДМ маркетите, собирав искуства и направив note на телефонот, запишав се` што ми требаше, а воедно и од кое што се задоволни повеќето и така.. Скромна сум по природа.
Офф, бидејќи сум качила некое килце ќе треба повеќе работи да си купам но, најмногу сакам да си купам некоја сукња лелеава средно кратка, да можам да ја комбинирам на се и во секоја пригода да си ја носам
Нешто во пастелна боја или бело со шарки во свежи бои. Дали фустанче, лелеава сукња, маички, моден додаток не се знае. Ама потребен ми е шопинг, барем нешто да бидне. Не знам што ќе си купам, важно знам дека нешто ќе си купам.
Епа вака... Спојлер 1. 2. Некои нови прстенчиња, бижутерија 3. Некои преубави фармерки кои веднаш ќе ми станат омилени. 4. Некоја интересна марама во овој стил 5. Неколку црни маички по кратки ракави и по долги, со интересни апликации (не можам да најдам таква слика) 6. Уште кратки панталони 7. Интересни долги обетки 8. Козметика Епа, толку од мојата листа. Сепак, ова се работи кои ќе ме задоволат за подолго време. Ахаааам.
планирам некој долг фустан летен така да биди едноставен, но прекрасен ама незнам дали би ми прилегал бидејќи не сум баш висока и сум така слабичка...а мн сакаааааам бе