Планирам да си купам некои убави хулахопки, пластични чаши за роденден, свеќи за торта и тоа ваљда ))
cizmi kamel boja (again po 4 pat ovaa sezona pa so da pravam koga gi kinam za eden mesec ne e do mene)tasna kamel boja i crna,tuniki 2 suknja so visok struk crna,helanki kako pantaloni bodi 2 hulahopki crni corapi debeli i dosta e skromno mnogu
Uуххх имам многу з. Kупување ама пари никаде чизмици,некои 2 блузи,па трејнерки има уште али ако купам ова после и др.
Е сега ова ми е многу тешко да се одлучам,затоа што препоствувам дека и секој од вас го има овај проблем а то е да одлучи од тоа се шо сака да одбери шо може да си купи Пред сакам некој нови чизми ама да не се секојдневни многу сакам да се некако поинакви и зато не можам да си најдам Сакам блузи некој со нитни шилци и такви дрангули а и некоја чанта со синчири п.с Ако некој знае каде можам да најдам нешто вакво очекувам предлог во лп
охоо мн планирам ама нзм колку ке купам хаха -фустанче (за нг) хеланки, чизми, блуза, блуза со натпис и накит
Сакам да си купам чизмички високи до над колено кафени. Кафена ташна со нив нели. Хеланки со убав дезен. Иии... Една Чиз кејк торта. Малце барам
Црвен капут. Кафени чизми. Бело сако со црни ревери. Фустанчиња/сукњички зимски. Кафено џемперче. Многу планирам, сичко планирам, нема реализација само.
Пудра(посветла нијанса овој пат ),коректор за акни и подочњаци,кна за косата,лабело,маскара,фармерки... Ехеее..