туш треба да си купам зашто го скршив у ташна и ми истече целото патики сакам да си купам и џемперче сакав но прееска си се подновив со тоа
Од козметика планирам да купам:парфем,крем за тело,маскара и повеќенаменски крем за очи; Од облека во тек сум со плановите за пролетната сезона
Црни кожени чизми на попуст (што ги чекам веќе неколку месеци). Обични памучни маици за под џемпер/сако (кремаста и темно - зелена) Кармин и лак за нокти ваква боја
Црни кожени чизми на попуст (што ги чекам веќе неколку месеци). Обични памучни маици за под џемпер/сако (кремаста и темно - зелена) Кармин и лак за нокти оваа боја
ПланираВ да си купам од тие сукњичките во Мана, ама не останало ништо за мене, така да тоа ми отпаѓа. Е следно планирам да си купам блуза со голи рамена или со округло подлабоко извртено деколте ама не можам никаде да најдам, знам дека не е во склоп со темава, но доколку некој некаде има видено да ми пише доколку сака во лп би била мнооогу благодарна!
тоа што најмногу планирав да си го купам си го купив прееска а за овој месец планирам кожна јакна едни фармерчиња и може некој конверс патики..