- Црни чизми до глужд (на попуст се морам) - Минт/крем сандали - Уште неколку маички на кратки ракави (се надевам последни до крајот на ова лето - 3/4 пижами - ББ крема, туш, лак за нокти
Planirav da kupam eden rozev kaput od stradivarius i denes bev po nego i normalno go nemase Inaku vo plan imam da kupam patiki i trenerki
-Лелеава наметка за на плажа -Кратки шорцеви од лесен материјал -Сина ташна -2пара штикли, салонки и сандали
Баш пред малку го правев списокот на работи кои ми се потребни за претстојната есенска сезона... - 2 пара фармерки (тегет и црни) од H&M (порачани ми се чекам да ми ги донесат) - неколку блузи/кошули (на долги и 3/4 ракави) - неколку потенки џемпери - 2 пара нови пижами на долги ракави (од пижами никогаш доста) - црна јакна (веќе ја бендисав) - 2 пара црни чизми (едните кратки, другите до колена, и нив веќе ги бендисав - нов долен веш (маици, гаќи), чорапи ... голем ми е листот А4 формат, така што има место за проширување на списокот само на истиот во никој случај не смеам да напишам "ташна", последниов месец купив 3 и плус една добив поклон, ако купам уште некоја ќе летам со ташните од дома